Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi legyen?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már egy ideje beszélgetünk neten de még nem láttam. Nemsokára találkozunk. Elvileg már szeretjük egymást. De nem tudom mi lesz ha találkozunk és mégsem úgy néz ki ahogy elképzeltem. Jó nem úgy értem hogy "nem helyes akkor ott hagyom" mert a személyiségét szerettem meg csak mégis ha nem jönne be akkor mit csináljak? 15/L2016. júl. 5. 17:17
1/4 anonim válasza:
Nem jön be. Nem kérsz belőle. Ennyi.
2/4 anonim válasza:
Nekem annyiban van hasonló, hogy az egyik osztálytársam tetszett meg. Először szívből utáltam. Aztán megtetszett pár tulajdonsága. Lassan a külseje is, bár nem mondanám egy adonisznak. Tudod, ha valakit szeretsz akkor minden tetszik rajta.
nekem ez félévembe telt, hogy szépen-lassan rájöjjek hogy szeretem :)
Találkozzatok, ismerkedjetek, ne bizonytalanodj el ha nem tetszik valami (vagy sok minden) rajta előszörre. Csak szánj sok időt az ismerkedésre :)
16/L
3/4 anonim válasza:
Akármilyen ronda is, egy találkozót kibírsz vele. Utána meg mondhatod, hogy bocs, de mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!