Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? (leírás)
Van egy srác, osztálytársak vagyunk. Már kb. 2-3 éve tetszek neki, de félt elmondani. Egyszer meg bevallotta, engem meg nem nagyon izgatott..! De utána, hát úgymond zaklatni kezdett azzal a kérdésével, hogy: "és neked tetszek-e? / bejövök-e neked?" Én meg sose tudtam neki, mit mondani..mert őszintén nekem nem tetszik, de ezt meg szar lenne neki elmondani, mert tudom, hogy a visszautasítás nem jó.. :/ Most meg azzal nyaggat hogy: "figyu elhivlak randira és majd ott elmondod, hogy mi a helyzet" de komolyan nekem a randi se kell. Annyit írtam még neki múltkor hogy: "ha hamarabb bevallod, akkor még lett volna több esélyed"..:) De ő meg azt mondta, hogy nem mond le rólam, mert neki én vagyok a nagy Ő! :D
Most akkor elmondjam neki,hogy nem tetszik? Vagy mit mondjak? O.o
Hát szerintem mond meg neki
Én hasonló helyzetben vagyok mint a srác, van egy lány aki nagyon tetszik, de nem tudja elmondani konkrétan mit érez és ez zavaró mert nem tudom hogy most mi a helyzet akkor.
Szerintem most meg neki kerek perec, csak ne durván azért, nyilván udvariasan,ha valóban nincs semmi esélye.
"van egy lány aki nagyon tetszik, de nem tudja elmondani konkrétan mit érez és ez zavaró mert nem tudom hogy most mi a helyzet akkor"
Bocs hogy ezt mondom de ez felejtős, és ezt te is tudod. Ha érezne valamit már tisztázta volna. Lépj tovább, csak az időded vesztegeted.
Kérdésre: ha a srác ennyire nem vágja le h mi van, akkor kerek perec kell elmondanod.
#2 azért ezt pár sorból még nem tudod megállapítani :D
Nem ilyen egyszerű ez
De itt nem rólam van most szó
Legyél egyenes.
"Figyu, zacskóval se!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!