Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek igazán szeretett?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igazán szeretett? Kerlek titeket valaszoljatok!

Figyelt kérdés
14 eves vagyok es osszetort a szivem de nagyon.. evek ota szeretek egy fiut es ez a szerelmi parkapcsolat osszejott de par napja szakitottunk es majdnem 7 honapig egyutt voltunk mar csak 4-5 nap kellett volna hozza.. tegnap azt irta nekem hogy a szerelme es a szeretete irantam megszunt o mar nem szeret.. egy igaz szerelem nem mulik el csak ugy en ezt mar tapasztaltam es en meg mindig szeretem lassan mar 4 eve hogy szeretem es szerelmes vagyok bele.. eleg sokat vitaztunk sokszor a nagy semmie.. nem csaltuk meg egymast egyszer se mindig egyutt voltunk a joban es a rosszban is.. hiaba hogy valamin osszekaptunk par ora utan mar olelgettuk egymast.. Szerintetek igazan szeretett ha 7 honap utan csak ugy egyik naprol a masikra elmult irantam a szeretete??

#szerelem #szakítás #szeretet #osszetort szivu lany
2016. júl. 5. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
lesz másik
2016. júl. 5. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Először, a srác hány éves volt? Ha idősebb volt nálad akkor le feküdtetek? Amúgy lesz másik, tudom most az gondolhatod hogy már pedig neked csak ő kell, de hid el, el múlik, tudom mit érzel, ugyan ezt érzem én is most, de majd találsz olyat aki sokkal jobban szeretni fogjátok egymást :)
2016. júl. 5. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak le akart fektetni.
2016. júl. 5. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Tévedsz! A szerelem el tud múlni! Főleg tinédszser korban, amikor változtok nem csak külsőleg, hanem belsőleg is. Formálodik a személyiségetek, véleményetek, nézeteitek stb.

Azt viszont nem tudhatjuk, hogy tényleg szeretet vagy sem. Lehet igen, lehet csak ki akart használni. Remélem ilyen fiatalon még nem feküdtetek le.

Amúgy ne aggodj. Ha szakított, és nem jösztök újra össze, akkor sem dől össze a világ. Fiatal vagy és még sok fiút fog hozni a napjaidba az élet. Találsz valakit, akibe szerelmes lehetsz még, és akivel tényleg leéled majd az életed. De ez csak később fog megtörténni, pár év múlva.

2016. júl. 5. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Velem is pont ez van ,csak fiú vagyok!
2016. júl. 5. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Vihar a biliben.
2016. júl. 6. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!