Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor nem szeretett vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor nem szeretett vagy csak hamar tovább lépett?

Figyelt kérdés
Nem voltam együtt a sráccal, de sokat beszélgettünk, nálam egyébként 4 évvel idősebb és állítása szerint halálosan szerelmes volt belém. Előtte hónapokig barátok voltunk és hallgattam a folyamatos siránkozását arról, hogy ez a lány meg az a lány visszautasította, folyamatosan sajnáltatta magát, inkább fel se mentem facebookra, csak ne kelljen neki visszaírni, érzelmileg zsarolt, azt mondta, hogy nélkülem már nem élne, én vagyok neki az egyetlen stb, és ez így is volt, az összes barátját elveszítette, mindenki ellene fordult. Aztán szerelmet vallott nekem és borzalmasan éreztem magam, hogy én tönkretettem az életét és hasonlók, aztán kiderült, hogy azért nincsenek barátai, mert betegesen perverz. Ezután kerültem a suliban, és a poén, hogy barátnője lett. Távkapcsolat, így a kapcsolatuk minden pillanatáról értesülhetünk instagramon, facebookon és snapchaten, még egy hónapja sincsenek együtt de már "életem vagy, nagyon szeretlek, édesem, szerelmem" és nem értem. Egy ilyen embernek hogy lehet kapcsolata? És én mi voltam neki? Nem is szeretett soha igazán vagy csak hamar tovább lépett?

2016. febr. 25. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
:D Hát ez hülye. :DDDD Erre mást nem tudok mondani. :DDDD
2016. febr. 25. 17:38
 2/2 anonim válasza:
Kellettél neki de rájött,hogy neked ő nemkell és ink tovább lépett. Lehet,hogy szeretett de valószínű,hogy nem mert szerintem halálosan nemlehet szerelmesnek lenni csak olyanba akivel érintkezünk csók stb.. meg ha mégis halálosan szeretett volna várt volna rád amennyit csak kell és udvarolt volna neked és nem zsarolt volna.
2016. febr. 25. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!