Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az első pasi tényleg mély nyomot hagy bennetek?
Figyelt kérdés
Nemrég ért véget egy több éves kapcsolatom mert a lány egy másik sráccal lelépett.. viszont felhívott egy hónapja telefonon és azóta is megkérdezi mi van velem, és érdeklődik irántam... furcsa vagy sem.. sokáig fog emlékezni rám? mély nyomot hagytam benne?
hogy vagytok vele lányok? az első tényleg meghatározó?
2016. júl. 3. 22:22
11/15 anonim válasza:
Bennem nem hagyott mely nyomot. Nalunk pont forditva volt :D o konyorgott,hogy kezdjuk ujra. Valoszinuleg azert,mert nekem nem o volt "A Nagy Szerelmem",hanem csak egy fiu,akit oke,hogy szerettem,de semmi kulonleges nem volt benne. 1 evig voltunk egyutt,miutan szakitottunk,mindenki furan nezett ram,amiert nem hianyoltam.. Meg varom az igazi szerelmemet :DD
13/15 A kérdező kommentje:
Elvileg a jelenlegi párjának is emleget engem néha.
2016. júl. 20. 23:18
14/15 anonim válasza:
Bennem mély nyomot hagyott...
3,lassan 4 éve volt,viszonzatlanul.
Nem vagyok már belé szerelmes,de még mindig eszembe jut néha-néha ő és hogy ha talán máshogy csinálok dolgokat,nyitottabb vagyok(akkor még elég zárkózott voltam),akkor lehetett volna talán valami köztünk,ha jobban megismer...
15/15 anonim válasza:
tedd féltékennyé hogy érezze mit veszített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!