Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt velem? Miért nem tudok lemondani róla?
Nos, azt kell tudni, hogy fél évvel ezelőttig eléggé el voltam zárva a netes világtól...Tavaly decemberben viszont regisztráltam pár honlapra, szerettem volna olyan embereket megismerni, akiknek alapvetően teljesen más az elgondolásuk a világról. Azóta rengeteg fiúval és lánnyal beszéltem, új élményekkel lettem gazdagabb.:)
Viszont január közepén jött egy fiú. Először nem tudtam róla semmit. Aztán órákig beszélgettünk, esténkként is, és most már párszor találkoztunk is.
A kérdés lényege az, hogy mivel egy alapvetően zárkózott embernek számítok...pár hónappal ezelőtt eldöntöttem magamban, hogy soha nem leszek szerelmes. Már nem tudom, hogy jött az ötlet. Tudom, hogy ezt nem lehet befolyásolni, stb. de mégis reménykedtem benne, hogy így lesz. Talán mert túl naiv vagyok, és félek a csalódásoktól. Nos, ezek után hogy lehet az, hogy úgy érzem beleszerettem ebbe a fiúba? Nem tudok másra gondolni, pedig azt is megtltottam...
Mit tegyek? Adjam fel az ígéretemet? Nincs semmi értelme?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Légyszi kíméljetek a flegma válaszoktól, mert néha olyan érzésem van, hogy öngyilkos akarok lenni, és nem szeretném, hogy még több indokom legyen rá!
(Amit tudni kell még, hogy 16 éves vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!