Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Történt már ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Történt már ilyen veletek?

Figyelt kérdés
Volt már veletek olyan, hogy egy fiu szeretett titeket de titeket zavart, és ez a fiu ki könyörgött tőletek egy esélyt, úgy hogy ti adtatok is neki pedig le akartátok rázni, de végül beleszerettetek?

2016. ápr. 15. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
hogy érted hogy zavart? velem még nem volt ilyen
2016. ápr. 15. 16:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy idegesített az hogy azért keres téged mert akar tőled vmit, amit te nem akartál megadni... igy már érthető?
2016. ápr. 15. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Na igen nézőpont kérdése a te szemedbe bunkó mer nem hagy békén:'D

de ezeknek a szeméből a legtöbnek it gyk-n te leszel a hibás xd

2016. ápr. 15. 17:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés...
2016. ápr. 15. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mert ringatom álomba egyik pasit sem azzal hogy adok neki 1 esélyt amikor tudom nem lesz semmi :)
2016. júl. 2. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, kétszer is:D habár az elsőnek eléggé csúnya vége lett (de már kibékültünk), a második meg néhány hónapja történt és 3 napja együtt vagyunk, mondjuk még nem túl komoly a dolog.:D És tényleg, úgy imádom, hogy keres engem, elhív mindenhová...na meg a mosolyát, ami már azóta, hogy először megláttam őt, tetszett.:D (valamiért mindkét esetben a srác mosolya fogott meg először)
2016. júl. 2. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Öhm igen :D

Nem ő könyörgött, hanem az én legjobb barátaim h adjak már 1 esélyt neki. És tessék, nyáriszünet 😐

2016. júl. 3. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!