Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti össszejönnétek olyannal, aki nem ott lakik helyileg mint te?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány..Csak nem ott lakik ahol én,kb 1 óra lenne busszal oda az út hozzá.
Még sokat nem beszéltem veke,de ma este lehet ráírok és elhívom valahova :)
2016. jún. 29. 22:19
1/13 anonim válasza:
Hát szerintem az az 1 óra út nem táv. Sok sikert! :))
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. jún. 29. 22:21
3/13 anonim válasza:
Attól függ persze milyen messze lakik, de ha 1orara akkor simán, az nem sok, például aki nekem most nagyon tetszik az kb másfél órára lakik tőlem, de nem zavar.
Lehet találkozni valahol félúton akár (ha van ott város valahol) és akkor egyikotoknek se kell olyan sokat utazni :)
4/13 A kérdező kommentje:
Értem,köszi :)
2016. jún. 29. 22:23
6/13 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom,ki lehet bírni
Nyáron megtudnánk oldani,szeptembertől is,mert 1 suliban járunk.Csak kérdés ha ráírok,sikerrel járok-e vagy nem :D
2016. jún. 29. 22:29
7/13 anonim válasza:
Én ismertem olyan lányt, aki olyan fiúval járt, hogy 5 év alatt 1 földrészen nem sikerült lakniuk (vagy amcsiban, vagy európában voltak) és néha-néha tudtak találkozni (persze akkor 1-2 hétre). Nah az már távolság és megfontolandó, hogy érdemes-e folytatni. De bakker 1 óra busszal az semmi!
8/13 anonim válasza:
1óra ja ha a szülők támogatják 1hét ott egy nálad..
9/13 anonim válasza:
Simán, 1 óra busszal nem nagyon sok.
10/13 anonim válasza:
Nekem 2 óra kocsival forgalom nélkül... 1 óra buszozás az semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!