Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert csinalja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja ezt?

Figyelt kérdés
Kb 2 es fel honapja jarok egy nyelviskolaba,ott meg ismertem az osztalytarsam aki torok nemzetusegu mar az elso nap nagyon kedves volt minden percbe mosolygott ram.. ez igy ment jo par napig majd bejelolt Facebookon majd elkezdtunk beszelni termeszetesen angolul mert a nemet nem nagyon ment meg. Teltek igy a napok majd meg kerdezte nem megyunk egyet kavezni iskolan kivul. Akkor Pont nem tudtam de megbeszeltuk,hogy talalkozunk par percre egy parkban. Beszelgettunk mar ahogy tudtunk:)) nevettunk sokat majd mikor mentem volna haza megcsokolt. Meg lepodtem nagyon de visszacsokoltam.. haza sem ertem mar irt hogy merre vagyok stb mondta hogy tetszek nagyon neki. Mondtam neki hogy o is de ez semmit nem jelent meg,ismerjuk meg egymast stb majd azutan eldol mi lesz. Pont azon a heten nem kelett iskolaba menni de beszeltunk egesz nap.. ha fel orat nem irtam mar irta elfelejtettem :)) masnap nem talalkoztunk mert nem tudtam de azutan megbeszeltuk,hogy fogunk,gondoltam nem szolok neki elore csak ha mar ott vagyok a helyszinen. Oda ertem szoltam jojjon itt vagyok o akkor azt irta hogy nem jon mert elment es miert nem szoltam hogy megyek. Le adta a cimet hogy menjek oda.. na ezen kiakadtam. Haza mentem masnap nem beszeltem vele az iskolaba sem.. par napig durciztam majd csak elkezdtunk beszelni de iskolan kivul nem talalkoztunk..suliba mindig mosolyogott ram megjegyzeseket tett hogy milyen szep vagyok sokszor minden uruggyel oda jott es megpuszilt. Fenykepezett oran:)) miden hulyeseget csinalt. Kb masfel hete egyik osztalytarsunk mondta,hogy tudtam e Kevinnek (nem igy hivjak)baratnoje van.. meglepodtem mert nekem o azelott tobbszor is mondta nincs senkije. Haza ertem sulibol lattam jon egy uzenet hogy "I love you" Kevin irta. Nem mondom mert jol esett nagyon(halalosan tetszik) de annyit irtam vissza te minden lanyt szeretsz es elmondtam mit mondott az osztalytarsunk. O tagadta. Par napra ra kiderult hogy mar egyutt is elnek. Akkor eldontottem nem beszelek vele tobbe mert hazudik nekem nem tudom mit akar igazan.. ha szolt hozzam nem reagaltam(nagyon gyerekes mi?:)) mikor jottem volna ki a sulibol utanam jott hogy mi van velem azt mondtam semmi es hagyjon beken. Azt mondta ok. Ez egy hetfoi nap volt o kedden nem jott suliba szerda szabad nap volt en meg csutortok penteken nem mentem. Vegig nem beszeltunk szombaton megoszottam fbn egy videot azt lajkolta:) masnap nezem es latom mar nem ismerosom. Hetfon nem szolt hozzam amit azelott soha nem csinalt. Nem moslygott ram..nem ert hozzam mintha nem is leteznek. Tegnap kerdi az osztalytarsam lattam Kevin letorolt mondom igen de miert azt mondja nekem azt mondta nem tetszel neki es azert. Egy szot nem tudtam szolni. Ez mi mert en nem ertem? Nekem nagyon tetszik ez a fiu de mire jo ez amit csinal? Szerintetek holnap kerdezzem meg tole? Bocsi ha kicsit hosszu lett.

2016. jún. 29. 17:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem tudtam követni. Ha rövidítenél lehet másnak is világosabb lenne. Szívesen elolvasom azt is.
2016. jún. 29. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!