Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mitévő legyek? 15/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? 15/L

Figyelt kérdés
4 éve megismertem egy fiút. Már az elején nagyon szerettem. Aztán augusztusban összejöttünk (már ahogy azt 11 évesen lehet) utána még 1 évig nagyon szerettük egymást, aztán ő kiszeretett belőlem, letiltott. másfél évig "jártunk". Nem nagyon beszéltünk másfél évig, aztán megint jóban lettünk. Utána megint csak rosszban voltunk, azóta sem tudom miért, de ismét letiltott. De miközben beszéltünk az osztálytársànak és egyben legjobb barátjának azt mondta hogy járunk. Ez volt 1 éve, 2 éve, hogy szakítottunk, de én még mindig nagyon szeretem... Néha szoktunk írni, de csütörtök óta nem ír vissza.. Mindennap megnézem, hátha van róla új kép, a régieket is mindig nézem. Tudom, így sosem fogom elfelejteni, és csak magamat bántom ezzel, de úgy érzem megszakad a szívem, ha nem látom.. Szerintetek mit csináljak? Felejtsem el, vagy esetleg próbálkozzak nála? Vagy mi legyen? Segítsetek kérlek, minden este sírok annyira hiányzik 😭 15/L

2016. jún. 28. 22:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez volt körülbelül pont ennyi idősen:D egyszer "együtt" voltunk,egyszer nem. Visszagondolva nem érte meg ennyi időt pazarolni olyan valakire,akivel kb sosem volt semmi olyan,amire tényleg azt mondhatnám,hogy hűűha. Tudom nehéz elfelejteni,nekem is nagyon sokáig tartott.Aztán új suliba kerültem,új környezet,megismerkedtem másokkal és egy pár hónap után egyáltalán nem jutott eszembe. Neked is ezt tanácsolom,hogy foglald le magad más dolgokkal csinálj olyanokat,amit szeretsz,menj el a barátaiddal valahova,ott esetleg ismerkedj meg olyanokkal,akik tényleg tudnak értékelni és lépj tovább!Hidd el nem fogod megbánni,sokkal jobban fogod magad érezni utána! 18L
2016. jún. 29. 00:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia:) Én is 15 éves vagyok.. Velem is teljesen ugyanez volt. De engem közben hitegetett is. Én teljesen beleszerettem.. Rengetegszer mondta hogy csá,és hagyott a francba,de mindig visszajött. Én meg hülye megbocsátottam.Azt hittem megváltozott.. De egy ilyen fiú sosem változik.Legalábbis (nem tudom a tied mennyi)de 17évesen nem.

Életem legbölcsebb döntése volt,amikor letiltottam facebookról és nem írtam neki. Letiltottam a számát,hogy ne tudjon hívni,mert nem éreztem elég erősnek magam.. Azóta eltelt egy év. Mgtalálta a módját,hogy kapcsolatot teremtsen,instagrammon vagy twitteren. De egyre jobb:) Néha még belesajog a szívem ha látok felőle valamit,de egyre ritkabban. És már el se tudok vele képzelni jövőt. Szóval én azt mondom tedd meg ezeket a lépéseket. Engedd magad szabadjára. Nem érdemel meg téged,csak játszik.

2016. júl. 28. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Minden lánnyal ez van. Egyszerűen nem tudsz mit tenni. De ezek a fiúk nem örök dolgok. Idővel elmúlnak.Légy erős💕
2016. júl. 28. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!