Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mitévő legyek? 15/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? 15/L

Figyelt kérdés
4 éve megismertem egy fiút. Már az elején nagyon szerettem. Aztán augusztusban összejöttünk (már ahogy azt 11 évesen lehet) utána még 1 évig nagyon szerettük egymást, aztán ő kiszeretett belőlem, letiltott. másfél évig "jártunk". Nem nagyon beszéltünk másfél évig, aztán megint jóban lettünk. Utána megint csak rosszban voltunk, azóta sem tudom miért, de ismét letiltott. De miközben beszéltünk az osztálytársànak és egyben legjobb barátjának azt mondta hogy járunk. Ez volt 1 éve, 2 éve, hogy szakítottunk, de én még mindig nagyon szeretem... Néha szoktunk írni, de csütörtök óta nem ír vissza.. Mindennap megnézem, hátha van róla új kép, a régieket is mindig nézem. Tudom, így sosem fogom elfelejteni, és csak magamat bántom ezzel, de úgy érzem megszakad a szívem, ha nem látom.. Szerintetek mit csináljak? Felejtsem el, vagy esetleg próbálkozzak nála? Vagy mi legyen? Segítsetek kérlek, minden este sírok annyira hiányzik 😭 15/L

2016. jún. 28. 22:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átérzem, velem is ez volt évekig. Felejtsd el, lesz más, hidd el, neki is, neked is. 15/L
2016. jún. 28. 22:03
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
vetesd el vele a szűzességed azt jó lesz neki :D
2016. jún. 28. 22:09
 3/13 A kérdező kommentje:

#1: volt, de 2 hónap után szakítottam mert még akkor is csak arra a fiúra tudtam gondolni..

#2: ahha.. Köszi az értelmes választ 👏🏼🙌🏼

2016. jún. 28. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok

Látod, hogy folyton csak a baj van vele, el kell felejtened, nem függhetsz tőle, én már megtanultam

2016. jún. 28. 22:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Tudsz segíteni, hogyan felejtsem el?
2016. jún. 28. 22:37
 6/13 anonim ***** válasza:

Idő, kedves. Hidd el. Engem egy évig azzal hitegetett hogy keresni fog, találkozunk még ballagás után. Majd egész nyáron nem írt. Év elején barátnője lett. Időközben én is elfejetettem. Bár még most is hiányzik néha, de nem beszélünk. Szóval, idő. Lehet, sok lesz és nehéz, de jobb lesz

2016. jún. 28. 22:40
 7/13 anonim válasza:
Idővel eldől.. Vagy elfelejted, vagy összejöttök, vagy bebizonyosodik, hogy el kell felejtened. :) Ismerek mindháromra példát (hasonló szituációból), jómagam a 2. lennék, én 4 éve élek boldog kapcsolatban a barátnőmmel úgy, hogy mi is először 10 évesen """""jártunk""""" és aztán volt minden. :D Hidd el, most még nem tudhatod. Ha szeret, megvár, ezen a fél-1 éven nem múlhat semmi, hidd el.
2016. jún. 28. 22:46
 8/13 A kérdező kommentje:
#7: ezt nem igazán értem..ha szeret, mire vár? Mármint azt mondtad, hogy ha szeret, megvár. Mire kell várnia?
2016. jún. 28. 22:54
 9/13 anonim válasza:
Ahogy te is írtad, bonyolult a kapcsolat.. Lehet, rájött, hogy ezt újrakezdeni még nem jött el az ideje. Van ilyen.
2016. jún. 28. 22:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Mi 6 évig játszottunk macska-egér játékot, és ott tartunk hogy nem beszélnük

2016. jún. 28. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!