Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki vonzódik hozzám, de nem tudom, belevágjak e a dologba. Mitévő legyek?
Szóval a lányról hallottam, hogy bejövök neki, meg aztán az ember észreveszi az ilyesmit.
Egy bő fél éve már majdnem összejött valami, de aztán nem úgy alakultak a dolgok.
Most viszont úgy tűnik hogy már csak nekem kell hozzá lépnem.
A lány egyébként kedves aranyos, csinos.
De úgy érzem, még nem tudnék mit kezdeni egy párkapcsolatban. Eddigi életem a szabadelvűség és a haverokkal való hülyéskedéssel telt. Félek, hogy elb*szom a dolgot.
Ti mit tennétek?
(17/F)
Nagyon megértelek. Én is félnék belevágni egy kapcsolatba, mert még nem igazán van tapasztalatom, és én is félnék, hogy valamit nem jól csinálok, de az a helyzet, hogy az ember akkor tudja majd jól csinálni ezt, amikor már tanult a hibáiból. Szóval ha soha nem mész bele egy kapcsolatba, mert félsz, akkor nem is fogsz tapasztalatokat szerezni, amik alapján már nem lenne olyan idegen számodra.
A másik viszont az, hogy lehet, hogy még nem állsz készen rá. És akkor nem kell erőltetni, bár a helyedben én inkább megpróbálnám, mert ha a lánynak tényleg tetszel, és már majdnem volt valami, akkor megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!