Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 ev korkulonbseg nagyon nagy? (14L,22F)
Megismerkedtem egy partin egy fiúval, nézett, odajött bemutatkozni, beszélgetni, aztán felkeresett Facebookon, megbeszéltünk egy találkozót es ott is sokat beszélgettünk, a végefelé megcsókolt többször is. Azt mondta, hogy 18-19-nek nézett, de igy is szimpatikus vagyok neki es tetszem neki. A Szüleim a "buli" utan megkérdezték, hogy ismertem-e meg hogy feltűnően bejöttem neki. Azt mondta, hogy neki komoly szándékai vannak, de nekem vannak gátlásaim a korkülönbség miatt. Jol elbeszélgettünk, de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, működne-e egyeltalán hosszútávon. Mi a véleményetek erről? Megéri belekezdenem, ha úgy alakulna, vagy kevés az esély arra, hogy ebből jo kapcsolat osszejojjon?
(bocsánat az ékezetek miatt, telefonról írtam)
Itt jól megindult a csordaszellem. Egy megindul, szinte mind megy utána. Ha szereted és ő is, mèg a lőtéri kutyával se foglalkozzatok!
Nagyon koraérett lány vagy az biztos!!!!
#26: Légy akármilyen érett is, akkor is idős hozzád....
GOndolj már bele......milyen retardáltnak kell lennie egy felnőtt embernek ahhoz,hogy egy gyerekkel jöjjön össze? Tök mindegy az értelmi szint......
Én pont 22 éves vagyok, de eszembe nem jutna egy 14 éves gyerekkel összejönni, mert ennél nekem több igényem van és abszolúte a normálisak közé tartozom.
Egy 22 éves embernek szexuális igényei vannak. Nem kell neki a szexre hajtani, de szexuális igényei vannak és nem fog akarni hosszú hónapokat várni.... Neked meg még bőven nem kell szexuális életet élned, beleértve a pettinget is. Vagy te hamar szűzteleníteni akarod magad. Ez a kapcsolat,már amennyiben leszel annyira értelmes és összejöszz vele, nem fog sokáig tartani..... és ilyen előélettel normális embernek nem fogsz kelleni párkapcsolatra.. Korod belinek biztos nem, aki meg idősebb tőled, annak jó leszel friss húsnak. Mert láthatóan 18 évesen te már a 35 év körülieket fogod magadnak kiszúrni.
Ha te annyira érett lennél ,felfognád,hogy baromságra készülsz....De nem így van.
Az agyadig nem jut el az információ.. Feltetted a kérdést, a jogosan ellenző válaszolók meg most milyen sza.rok, mert ellent mertek mondani.
Te tetted fel a kérdést , hogy szerintünk megéri e belekezdeni . És erre nem tetszik neked amit írkáltunk. Ez tipikus gyerek gondolkodás. Igen lehet ennyi idősen szeretni valakit, de hogy össze is jöjj vele ennyi idősen???? Ugyan már.....
Igen van sok ilyen 30 éves akik gyerekként viselkednek de legalább ők már testileg érettek egy párkapcsolathoz.
Á nem téll nem gondolod magad érettnek akkor minek soroltad fel ezeket, hogy mások mit mondanak rólad???
"terveim vannak a jövőre nézve" Én is már 12 évesen eldöntöttem , hogy minek fogok tanulni és , hogy hol. Mégsem éreztem magam annyira felelősségteljesnek , csak azért mert terveim voltak. És engem is idősebbnek néztek a szomszédok. Hát Istenem megesik az ilyen , hogy idősebbnek gondolnak a "fejlettebb " test miatt.
Jajj mert felnőttekkel beszélgetsz akkor már te is annak képzeled magad??? Ebben is hasonlítottam rád én is jól elvoltam a felnőttekkel. A 6 éves gyerekeknek is van véleményük...
Még , hogy te elfogadod mások véleményét??? Itt ez a kérdés amit feltettél , sokan leírtuk a véleményünket és erre te írsz ide sorokat , hogy miért neked van igazad. A soraidból annyira lerí , hogy ezt egy gyerek írta. Hiába gondolod magad felnőtt gondolkodásúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!