Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 ev korkulonbseg nagyon nagy? (14L,22F)
Megismerkedtem egy partin egy fiúval, nézett, odajött bemutatkozni, beszélgetni, aztán felkeresett Facebookon, megbeszéltünk egy találkozót es ott is sokat beszélgettünk, a végefelé megcsókolt többször is. Azt mondta, hogy 18-19-nek nézett, de igy is szimpatikus vagyok neki es tetszem neki. A Szüleim a "buli" utan megkérdezték, hogy ismertem-e meg hogy feltűnően bejöttem neki. Azt mondta, hogy neki komoly szándékai vannak, de nekem vannak gátlásaim a korkülönbség miatt. Jol elbeszélgettünk, de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, működne-e egyeltalán hosszútávon. Mi a véleményetek erről? Megéri belekezdenem, ha úgy alakulna, vagy kevés az esély arra, hogy ebből jo kapcsolat osszejojjon?
(bocsánat az ékezetek miatt, telefonról írtam)
Szerintem ciki lenne mindkettőtök részéről. Neki lehetnek komoly szándékai mert már benne van a korban, de te ??? Még kislány vagy . Ismertem egy ehhez hasonló esetet csak ott 10 év volt a korkülönbség és ugyan ezt mondta a csajnak hogy "komoly szándékai vannak" erre egy hónap múlva teherbe ejtette a csajt majd jött az abortusz. De kis idő múlva megint teherbe ejtette de azt a gyereket már megszülte. Azóta már megint lett egy gyereke egy másik apától. De se érettségije se szakmája nincs.
Jó tudom , hogy azért mert valakivel ezt történt nem biztos h veled is ez fog történni. De szerintem gondold át alaposan h jársz e vele.
Mit keresel te 14 évesen partin???
Miféle komoly szándékokról beszélsz? Egy ki.baszott partin néhány óra beszélgetés után biztos nem elhamarkodott....
Ez még rövid távon se működne, nem még hosszú távon....
Megérdemelnéd, hogy valaki jól kihasználjon ekkora korkülönbséggel, és akkor talán észhez térnél, hogy egy ilyen kis meggondolatlan picsusz nem való felnőtt férfiakhoz.
Ja, meg ki az a szellemi sérült, aki 22 éves létére kislányokkal kezd ki? Elég szánalmas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!