Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 8 ev korkulonbseg nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 ev korkulonbseg nagyon nagy? (14L,22F)

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy partin egy fiúval, nézett, odajött bemutatkozni, beszélgetni, aztán felkeresett Facebookon, megbeszéltünk egy találkozót es ott is sokat beszélgettünk, a végefelé megcsókolt többször is. Azt mondta, hogy 18-19-nek nézett, de igy is szimpatikus vagyok neki es tetszem neki. A Szüleim a "buli" utan megkérdezték, hogy ismertem-e meg hogy feltűnően bejöttem neki. Azt mondta, hogy neki komoly szándékai vannak, de nekem vannak gátlásaim a korkülönbség miatt. Jol elbeszélgettünk, de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, működne-e egyeltalán hosszútávon. Mi a véleményetek erről? Megéri belekezdenem, ha úgy alakulna, vagy kevés az esély arra, hogy ebből jo kapcsolat osszejojjon?

(bocsánat az ékezetek miatt, telefonról írtam)

2016. jún. 27. 02:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ciki lenne mindkettőtök részéről. Neki lehetnek komoly szándékai mert már benne van a korban, de te ??? Még kislány vagy . Ismertem egy ehhez hasonló esetet csak ott 10 év volt a korkülönbség és ugyan ezt mondta a csajnak hogy "komoly szándékai vannak" erre egy hónap múlva teherbe ejtette a csajt majd jött az abortusz. De kis idő múlva megint teherbe ejtette de azt a gyereket már megszülte. Azóta már megint lett egy gyereke egy másik apától. De se érettségije se szakmája nincs.

Jó tudom , hogy azért mert valakivel ezt történt nem biztos h veled is ez fog történni. De szerintem gondold át alaposan h jársz e vele.

2016. jún. 27. 10:29
 12/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az eddigi válaszokat, én is gondolkoztam rajta, hogy mit akarhat tőlem, mikor én még gimnáziumba járok, tervezek egyetemre menni, ami nem 1-2 év még. Ő jelenleg ünnepélyeken, fesztiválokon kisegítő, jövőre tervez egyetemre menni. Egyébként exbarátom 20. évét töltötte, mikor megismertem. 4 hónapig teljesen jó volt, de neki költöznie kellett munka miatt az ország másik felére és így nem nagyon jöttek össze a dolgok. Vele sem feküdtem le 4 hónap alatt és nem zavarta. Azt mondta megvár és megért engem, még fiatal vagyok hozzá. Vele is mindent megbeszéltünk, ha problémánk volt, ha valami fontos volt. Persze ez csak 1 ember, ez nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen. Megértem a válaszokat, igazából nem számítottam másra, és figyelembe is veszem. Érdekes, mi elbeszélgettünk komolyan is, közbe viccelődtünk néha. Azóta meg minden nap hív 2x-3x, bár így sem látok sok esélyt arra, hogy valami jó süljön ki belőle. Nem tudom, hogy mi legyen, de nem akarok belefolyni ebbe döntés nélkül, úgyhogy erősen gondolkodom, hogy megbeszélem vele komlyabban, hogy mi legyen. És nem hinném magamról, hogy "tinip*csa" vagyok, nem is akarok az lenni, ismerek néhány ilyen személyt, meg van róluk a véleményem. Nem hiszem azt, hogy olyan érett vagyok, mint az ő korosztálya, sőt. Még bőven a továbbtanuláson gondolkodom, nem a bulikon, a pasikon, stb. Mégegyszer köszönöm, azoknak akik eddig válaszoltak, várok még válaszokat!
2016. jún. 27. 13:29
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi??? Jól olvastam h volt már pasid aki 20 éves volt ?
2016. jún. 27. 14:11
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Hol írtam, hogy a szexről szól minden. Emberek, ha már megnyomjátok a számítógépeteken a power on gombot, akkor legyen már egy kicsi eszetek és tudjatok már értelmezni is... Én csak azt írtam, hogy testileg nem tud semmit adni amire egy 22 éves fiúnak már igen keményen szüksége van.
2016. jún. 27. 15:19
 15/36 A kérdező kommentje:
Igen, jól olvastad. :)
2016. jún. 27. 16:32
 16/36 anonim ***** válasza:
58%

Mit keresel te 14 évesen partin???

Miféle komoly szándékokról beszélsz? Egy ki.baszott partin néhány óra beszélgetés után biztos nem elhamarkodott....

Ez még rövid távon se működne, nem még hosszú távon....

Megérdemelnéd, hogy valaki jól kihasználjon ekkora korkülönbséggel, és akkor talán észhez térnél, hogy egy ilyen kis meggondolatlan picsusz nem való felnőtt férfiakhoz.

Ja, meg ki az a szellemi sérült, aki 22 éves létére kislányokkal kezd ki? Elég szánalmas..

2016. jún. 27. 17:29
 17/36 A kérdező kommentje:
A "parti" alatt nem nagy bulira gondolok. Ezért is írtam partit. Valószínű, hogy a szüleimmel járnék (nem járok) bulizni. A beszelgetés pedig kesőbb volt, mint írtam felkeresett és pár nap múlva találkoztunk. És igazán köszönöm szépen megválogatott szavaidat felém, mindenből lehet tanulni.
2016. jún. 27. 21:23
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
Ne bízz meg a férfiakban!
2016. jún. 27. 21:57
 19/36 gnoomage ***** válasza:
Azért mert ő vele csak 4 hónapig voltál, és az se kizárt, hogy félre k..., azért 1-1,5 év után már akkor fel fog menni a vérnyomása 250-re ha lehajolsz előtte...
2016. jún. 27. 22:18
 20/36 anonim ***** válasza:
47%
#17: Kétlem,hogy te ebből tanulni fogsz. A leírásod alapján látható,hogy leszel olyan értelmes, és belemész egy eleve értelmetlen kapcsolatba egy olyan emberrel, aki akkora szellemi képességgel bír,hogy egy gyerekkel akar párkapcsolatot.
2016. jún. 27. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!