Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lennék?
Figyelt kérdés
Mindig Róla álmodok, Őt nézem, Róla gondolkozok...2016. jún. 24. 17:16
21/45 anonim válasza:
kismacska, kiskutya tényleg semmi? amúgy hány éves a szerelmed? :D
22/45 A kérdező kommentje:
13. Es en is.
2016. jún. 24. 20:41
23/45 anonim válasza:
Jól gondolod!13 évesen barátkozni kell,minél több emberrel!A barátkozás folyamán megtanulhatsz feszélyezettség nélkül kommunikálni,a másik nemmel.
Tanulj meg nyitott kérdésekkel beszélgetni!(Mindaz,amire nem lehet tőmondatban válaszolni,nyitott kérdés.)A nyitott kérdéseknek két nagy köre van:1.Hogy történt veled,amikor....2.Mit gondolsz arról,hogy......
Fontos szabály,hogy amíg a választ hallgatod,fogalmazz újabb,és újabb kérdéseket az elhangzottakból!Hallgatás közben csak röviden szólj bele ilyeneket:Hmmm...Nahát...Csakugyan?....Húúú!stb.
Állj ellent a kísértésnek,hogy kérdezés nélkül te kezdj mesélni!
24/45 A kérdező kommentje:
Utolso, kosz a tanacsot:) Ment a zold kez. Ezt mindenkepp kiprobalom!😝
2016. jún. 25. 10:35
25/45 anonim válasza:
nagyszerű, most már készen állsz beszélni a sráccal ;)
26/45 A kérdező kommentje:
Hat, megprobalom. Szurloljatok hogy nehogy kozben teljesen megŐruljek! XD
2016. jún. 25. 13:12
28/45 anonim válasza:
Ha szerelmes lennél belé, akkor biztosra tudnád, és nem külső emberektől várnád, hogy megmondják. Na, most ezek alapján tisztázd le magadban, hogy egyáltalán érdemes volt-e kiírni ezt a kérdést, mert ha igazán mélyen belegondolsz, magadtól is tudni fogod a választ. Ezt csak te válaszolhatod meg magadnak. Egyébként nálam szerelem: folyton ő jár a fejemben, és nagyon boldoggá tesz és felemel a létezésének is a gondolata, kiemelten jólesik őrá gondolni, nekem amikor szerelmes voltam, el is pirultam, amikor a közelben járt; meg talán éreztem az arcomon is belülről ilyen kellemes meleget, azt már nem tudom, de én azt hiszem, hogy igen, és attól pirult az arcom, és nagyon boldog voltam, ha rá gondoltam, és általában, sőt, nem is általában, hanem szinte mindig rá gondoltam, amikor szabadidőm volt. Meg a személyisége az illetőnek magával ragadott, és külsőleg is nagyon kellemes látványnak találtam, és jót tett rajta legeltetni a szemem, örömet okozott, és gyönyörködtetett is a látványa.
29/45 anonim válasza:
Na át mentél? Írtál neki? vagy csináltál már valamit? :D
30/45 A kérdező kommentje:
Csak szombaton fogunk talizni legkozelebb... Ja es ugy tunik tenyleg szerelmes vagyok mert ugyanaz van vrlem ami a 76%os irt💕. Ja es o az edzestarsam is:)
2016. jún. 25. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!