Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Félénk lány és egy még félénke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk lány és egy még félénkebb fiú?

Figyelt kérdés

Én egy szörnyen félénk lány vagyok főleg fiúzás terén, nagyon nehezen tudom magam annyira össze szedni hogy normálisan kommunikáljak fiúkkal, viszont akkor sikerül valamelyest ha egy határozott, beszédes, laza fiú "próbálkozik." Most pedig azt hiszem belezúgtam egy olyan srácba, akinek még nálam is nagyobb félelmei vannak a csajozást illetően. Én alapból nem merek kezdeményezni meg nagyon beszélgetni, de valahogy nagy levegőket véve már egy csomószor kerestem, beszélni próbáltam vele, még azt is kipróbáltam hogy buliban igyak vele, de semmi. Azért nem hagytam békén mert a haverjai/legjobb barátja is célzott rá többször hogy tetszem neki, csak neki ez nem olyan egyszerű. Nekem sem. Én tudom a legjobban mit érez, de már nem tudok vele mit kezdeni, hogyan tudnám elérni hogy bízzon bennem annyira hogy ugyan úgy beszéljen, hülyéskedjen velem mint a barátaival?

Köszönöm! 17/L

2016. jún. 22. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a buliban egy kis alkohol jó ötlet, oldja a feszültséget. Persze fontos, hogy ne beszédképtelenre igya magát, csak annyira, hogy feloldódjon. Mást igazából nehéz tanácsolni, mert nem mennél oda hozzá Te sem, tehát értelmetlen lenne azt mondani, hogy menj oda hozzá és mondj el neki mindent, amit gondolsz. Azért sok sikert! (Egyébként én is tudom milyen ez.)
2016. jún. 22. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt csak próbálkozással lehet. Ha messziről figyeled, akkor ugyanaz lesz mint eddig. Minél többet próbálsz vele beszélni, minél többször próbálsz a közelében lenni, annál jobban meg fog nyílni feléd, akárcsak a barátai felé. Valamelyikőtöknek le kell győznie a félénkségét és ha neki ez nehezebb, akkor neked kell. Szerintem próbálkozz tovább azokkal a dolgokkal amikkel eddig, esetleg még durvábban akarj a közelében lenni, hogy érezze érdekled és szeretnél vele beszélgetni.
2016. jún. 22. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
95%
Rúgjatok be.
2016. jún. 22. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 3# mondja de total rugjatok be es menjetek egyutt haza :D nekem igy sikerult kinyognom a csajnak mi a helyzet :D
2016. jún. 22. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!