Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk lány és egy még félénkebb fiú?
Én egy szörnyen félénk lány vagyok főleg fiúzás terén, nagyon nehezen tudom magam annyira össze szedni hogy normálisan kommunikáljak fiúkkal, viszont akkor sikerül valamelyest ha egy határozott, beszédes, laza fiú "próbálkozik." Most pedig azt hiszem belezúgtam egy olyan srácba, akinek még nálam is nagyobb félelmei vannak a csajozást illetően. Én alapból nem merek kezdeményezni meg nagyon beszélgetni, de valahogy nagy levegőket véve már egy csomószor kerestem, beszélni próbáltam vele, még azt is kipróbáltam hogy buliban igyak vele, de semmi. Azért nem hagytam békén mert a haverjai/legjobb barátja is célzott rá többször hogy tetszem neki, csak neki ez nem olyan egyszerű. Nekem sem. Én tudom a legjobban mit érez, de már nem tudok vele mit kezdeni, hogyan tudnám elérni hogy bízzon bennem annyira hogy ugyan úgy beszéljen, hülyéskedjen velem mint a barátaival?
Köszönöm! 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!