Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kapjak valaszokat a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kapjak valaszokat a kerdesemre, ha meg csak szoba sem all velem?

Figyelt kérdés

4-5 evvel ezelott szerelmes lettem egy fiuba.mint utolag kiderult lelki szemetesladanak pont jo voltam,de legalabb beszelt velem,en voltam az elso akinek mindent elmondott,de sosem voltam eleg jo,hogy belem szeressen.aztan a 'barsagunknak' vege lett.volt azota kb 2baratnoje.megis ha visszamentem a sulimba latogatoba ott sundorgott korulottem,beszologatott.

viszont annyi kerdesem lenne a multtal kapcsolatban.szuksegem van a valaszokra a lezarashoz,megha olyat hallanek is ami faj.van a szivemnek egy darabkaja ami azota is az ove.

viszont a lajkolgatason kivul semmi nem tortenik.egyszer mar rairtam,mire flegman kozolte,hogy van baratnoje.

mondjak le a valaszokrol es nezzek a jovobe?vagy harcoljam ki hogy szoba alljon velem?

koszonom szepen:) L21

2016. jún. 21. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy írj rá, vagy menj oda hozzá, hogy rögtön a tárgyra térsz, akkor nem tudja rávágni, hogy "bocs de van csajom ezért nem tudok válaszolni néhány kérdésre". Én így tenném :)
2016. jún. 21. 12:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy már mindketten kijartuk az iskolát.:/
2016. jún. 21. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocs, de 21 évesen lehetne annyi önérzeted, hogy aki téged nem akar, azt te se akarjad. Ha egy-két évig kibírod nélküle, hogy legyen olyan, mintha nem is létezne!!!, akkor el is fogod tudni felejteni. Legyen önérzeted!
2016. jún. 22. 09:52
 4/6 A kérdező kommentje:
mint emlitettem,valaszokat szeretnek semmi mast. nem akarok megalazkodni es elsirni a banatom mennyire szerettem. csak valaszokat.
2016. jún. 22. 10:47
 5/6 anonim válasza:
Ha tudod a számát akkor hívd fel és beszéld meg vele a dolgot, ha végre tisztázni tudod a dolgokat utána könnyebb azt is elfogadni ha esetleg neki nem olyanok az érzései irántad amilyen szeretnéd hogy legyen :) sok sikert!!
2016. jún. 22. 22:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Sajnos,nem tudom a számát,a facebookos beszélgetésrol meg azt erzem barmikor megteheti hogy egyszercsak nem valaszol.:/

de koszonom szepen

2016. jún. 22. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!