Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szimpátia vagy több?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szimpátia vagy több?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akinek a viselkedése egyre kiszámíthatatlanabb. Szeptemberben ismertem meg és akkor még nagyon közömbös volt szinte észre se vettük egymást. Azután az ő legjobb haverja összejött az egyik legjobb barátnőmmel. Akkor már néha szóltunk egymáshoz néhány szót de utána az események felgyorsultak és nem tudom, hogy mit gondoljak ami "a kettőnk kapcsolatát illeti ".Igazából nem mondanám, hogy barátok voltunk csak egyszerűen egyre többet beszéltünk és sokszor együtt töltöttük az időt pl osztály kiránduláson. Sokszor hülyéskedik pl már viccből megegyezte , hogy csak azért megy valahova hogy velem legyen . Mikor a barátainkal vagyunk gyakran nyíltan mondják h milyen jól nézünk ki s miért nm járunk. Lehet, hogy a barátnőm tud valamit hisz a pasija a legjobb haverja neki s mind ösztönöz, hogy valljam be h bejön. Ami a fiú viselkedését illeti, gyakran néz rám és próbál ezzel zavarba hozni, vagy viccesen kötekedik. Szerintem csak barátként tekint rám a jelek szerint de néha mikor vele vagyok teljesen másnak érzem magam sokkal felszabadultabbnak és ő is nyiltabb. Igazából még abban se vagyok biztos, hogy szeretem e csak tudom, hogy jobb vele s ha nincs velem hiányzik és állandóan rajta gondolkodom. ..Szerintetek mit érezhet irántam?

2016. jún. 20. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Minden ember másképp nyilvánul meg, ha tetszik neki valaki. Tőle kellene megkérdezd, vele kellene megbeszéld, vagy ha nem szedd ki a barátnődből, mit tud.
2016. jún. 20. 21:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőd nem pletykál, és senkinek sem adja tovább, esetleg őt is megkérdezhetnéd a dologról. Talán egy kívülálló számára nyilvánvalóbb, vagy talán tényleg megkérdezheti a barátját. Csak akkor ugye ott van a kockázat, hogy a srác továbbadja a barátjának :)

A legjobb lenne ezt vele tisztázni.

Bár azok alapján amit leírtál, talán csak elég ha továbbra is fent tartjátok ezt a jó viszonyt, és simán kezdeményezni fog :)

2016. júl. 10. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!