Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk nektek ez szimpatikus lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk nektek ez szimpatikus lenne?

Figyelt kérdés

162cm magas vagyok es 50kg. Barna vallig ero hullamos hajam van, de altalaban ket reszben parkettafonasba befonom ugyanis az sokkal jobban all. Sotetbarna szemem van es piszeorrom. Kreol barna a borom de nem szolizok. Kituno tanulo vagyok. Es tancolok. Nagyon szeretek baratkozni es uj embereket megismerni. Szeretek nevetni bar a vicceim tobbsegen csak en nevetek😂 de a baratnoimnek ez nem baj:) kedves vagyok viszont elegge erzekeny es sebezheto. Ezen probalok valtoztatni. Szeretem az allatokat de nimsen egy se mert en szerintem nagyon rosszul viselnem ha meghalna. Viszonylag markas cuccokat hordok es a smink epp h csak minimalis. Nektek szimpi lennek. Negativ valaszokat is elfogadok:)

14/l

2016. ápr. 7. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem igen,18/F
2016. ápr. 7. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze. :)
2016. ápr. 8. 12:25
 3/4 Wolf0101 ***** válasza:
Na neeeee!! Minden lanyra hasonlitok picit.😄😄 Majdnem minden igaz ram is csak nekem fius hajam van, zoldeskek szemem, es nem vagyok nagyon nagyon erzekeny(ezt ugy ertem hogy en is az vagyok csak nem olyan szinten mint te). Egyepkent en malydnem mindenen tudok nevetni😊. Jah es kb. 3-as tanulo vagyok. Szoval meg egy korombeli akire hasonlitok eleg sok dologba. 14, fiu
2016. ápr. 10. 20:48
 4/4 Wolf0101 ***** válasza:
Ja es 165cm vagyok kb 54kg-al😊
2016. ápr. 10. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!