Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a teendő az ilyen helyzetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő az ilyen helyzetekben?

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú és szinte biztos,hogy én is tetszem neki.Úgy 99%-ra mondanám.Még soha nem voltam ennyire biztos abban,hogy tetszem egy fiúnak,de most nagyon.Már kb.az összes barátom észrevette rajta,és folyton mondják nekem,már el is hívott barátokkal valahova.Nem tudom,hogy mit kéne tennem?Nagyon jóba vagyunk,és folyton "flörtölünk" úgymond,meg beszélgetünk,hülyéskedünk,de nem tudom,hogy most mire vár?Nem karja elsietni?Vagy arra vár,hogy én lépjek?Szerintetek várjam ki,amíg legközelebb lép vagy mit csináljak?Köszi előre is a válaszokat. :)

2016. márc. 18. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:
hívd el randira és meglátod
2016. márc. 18. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Hány èvesek vagytok?
2016. márc. 19. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!