Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte mindennap beszelgetek egy sraccal. Szerintetek lehet ebbol valami? 14/L
Figyelt kérdés
Szoval van egy srac akivel szinte mindennap beszelek. Nagyon jol kijovunk, viccbol szoktunk kuldozgetni egymasnak szivecskeket es hasonlokat. Ha nem tudunk beszelni es en rairok akkor ahogy meglatja valaszol. Meg eloben nem tudtunk beszelni, talalkozni. Kozel lakik hozzam es szeretne velem talizni. Az egyik osztalytarsan, en edzestarsam keresztul ismertuk meg egymast. Elore koszonom a valaszokat!2016. jún. 19. 13:41
1/8 anonim válasza:
Igen lehet belőle valami. A válások közel 100% házassággal kezdődik, mintahogyan valaki ezt írta tegnap..
2/8 anonim válasza:
Sztem simán lehetne belőle vmi :)
Menj bele a taliba aztán meglátod élőben mennyire jó ;)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Bar az elso valaszirot nem teljesen ertem.
2016. jún. 19. 17:00
4/8 A kérdező kommentje:
Tobb valaszt kernek!
2016. jún. 20. 04:06
5/8 anonim válasza:
Szerintem simán lehet belőle valami, bár véleményem szerint inkább találkozzatok, mert az hogy virtuálisan jól kijöttök egymással, személyesen nem biztos. Sok sikert :)
6/8 anonim válasza:
Velem is így volt. Azt mondta szeret... De.. Aztán szerintem megunt és kb 2 hónapja nem beszéltünk.. :'c 15/L
7/8 A kérdező kommentje:
Amugy ezen a heten tobbszor is eljott az edzeseimre. Es kicsit tudtunk bezzelni, ugyanolyan kedves mint virtualisan
2016. jún. 22. 22:38
8/8 A kérdező kommentje:
Tobb valaszra is kivncsi lennek!
2016. jún. 22. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!