Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srac, akit majdnem mindennap latok. Folyton nez marmint erzem, hogy néz. Egy vonattal jarunk utana egy villamossal. Ma pl direkt ahhoz a kocsihoz futott a villamosnal amelyikre en szalltam fel. Mit tegyek? (Lent tobb)
Nem lenne kínos,nyugi:).Maximum leveszed a fejhallgatóját:).
Amúgy szerintem azért is hord fülest,mert kicsit szégyellős,de közeledni próbál.Igen,tudjuk,hogy a fiúk kell leszólítsák a lányt stb szb stb.,de ha akarsz tőle valamit,nyugodtan kezdeményezz,van olyan fiú,aki,miután megszólítja egy lány és közelebb kerülnek egymáshoz,megnyílik,sokkal magabiztosabb lesz,önbizalomra tesz szert.Szóval nyugodtan leszólíthatod te,nem kínos.
Egy cipőben járunk csajszi!
Csak mi nem egy vonattal, hanem egy busszal járunk.
Valóban két nap és vége az iskolának, és ő nem lép, szóval nekem kell megtennem az első lépést. Nagyon nehéz lesz, de muszáj, mert tényleg akarok tőle valamit! :(
Sok sikert, és majd írd meg ide, mi volt! :)
Egyébként a kérdésedre válaszolva, igen, hidd el, hogy tetszel neki, csak nem mer lépni. Az enyém sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!