Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy lány18 kérdése:
Megbocsájt nekem, velem akar lenni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 éves biszexuális lány vagyok.Van egy lány akivel másfél éve ismerkedtem meg és szerelem volt már az elején.. Nem is kellett neki sok idő és összejöttünk. A probléma az volt hogy messze lakunk egymástól.De megoldottuk ezt és találkoztunk itt aludt nálam 3 napot, minden szép volt és tökéletes a fellegekben jártam, beleszerettem.A gond akkor kezdődött, amikor nem jött fel fbre 2 hétig, hiába hívtam telefonon, írtam neki számtalan üzenetet nem reagált, kezdtem aggódni .. Aztán egyszer csak fellépett és amit írtam kb 1000sor aggódó üzenetre egy like jelet küldött rá nem értettem hogy mi lelte éreztem hogy fura.. Rákérdeztem hogy mi a baj, erre azt válaszolta hogy tudom én nagyon jól. De tényleg semmit sem értettem az egészből és akkor ugrott be, én a hugával nagyon jóban vagyok, és nekem elmond a csaj mindent, és gondoltam magamba úristen rájött arra amit a huga csinált és talán megharagudott rám hogy csak én tudtam róla és nem szóltam neki.. Akkor mondtam neki hogy neharagudjon ez miatt, de a szavamat adtam a hugának nem szoktam előtte titkolózni de ez olyan téma hogy nem nekem kellett elmondanom neki de akkor már tud róla..És full hülyét csináltam magamból mert kiderült hogy nem is ez a problémája. Átküldött egy beszélgetést és rákérdezett hogy ez mi .. A beszélgetésben az én képem látszott, és egy idegennel csevegtem rajta szexuális tartalmú témáról, és az állt benne hogy én kiakarom használni a barátnőmet és csak a szexre kell nekem mert nem ő az eggyetlen nő az életemben...Köpni , nyelni nem tudtam, komolyan nem tudtam felfogni hogy ki a fene akar nekem rosszat, és kinek van ennyi szabadideje ilyen hülyeségeket szerkeszteni rólam és mi célja van ezzel?? Vagy mért ebben leli az örömét hogy mások kapcsolatát próbálja szétbarmolni...Elmondtam a barátnőmnek hogy nem én tettem, semmi közöm az egészhez, megis esküdtem az életemre hogy nem tennék ilyet, tudja hogy szeretem és ismer és ez vicc kategória amit egy unatkozó hülye paraszt folytat..De nem hitt nekem, elhordott mindennek és szakított velem.. Nem tudom elmondani mennyire fájt, hogy nem nekem hisz hanem egy vad idegennek,mellesleg totál összetörtem napokig csak sírtam a szobámban gubbasztottam..Ekkor megismerkedtem egy sráccal. Mondtam neki hogy nem akarok kapcsolatot, mert még a volt barátnőmet szeretem .. Ő persze belement és találkoztunk. Jól elvoltunk, sokat hülyültünk, ismerkedtünk, és a srác egyszer csak megcsókolt.. Legbellül semmit sem éreztem, nem repkedtek pillangók a gyomromban,nem öntötte el meleg érzés a szívem semmit sem éreztem a vonzalmon kívül.. Csókoloztunk és tapi is volt, de a találka végén eggyértelművé tettem a számára hogy nekem ez így nem megy, még szeretem a barátnőmet és nem lessz folytatás.. Letört volt, de úgy tünt tiszteletben tartja a kérésem és akkor azzal jött hogy tényleg akkor legyünk csak barátok, mert nem akar kiszállni az életemből nem akar elengedni és megelékszik ennyivel is...Úgy voltam vele hogy rendben ennek nincs akadálya. Miután szakitottunk a barátnőmmel, a húgával ugyanúgy beszélgettünk és elmondta hogy totál a padlón van a volt barátnőm, sírdogál, rólam beszél folyton és hiányzom neki, mert rájött hogy tényleg nem én voltam aki olyanokat írdogált egy ismeretlennek..Felkerestem a barátnőmet mert még szerettem, ráklrdeztem hogy hisz e nekem, azt mondta igen és sajnálja hogy nem bízott bennem..Nehezen de adtam neki mégeggy esélyt .. Beszélgettünk egész nap amikor arra terelődött a téma hogy azalatt az 1 hónap alatt mikor külön voltunk neki nem volt senkije csak rám gondolt, és viccesen hozzátette hogy tudja hogy nekem sem volt háremem.. Én őszinte ember vagyok, nem szeretek hazudni sem titkolózni ezért vettem egy mély levegőt, és leírtam neki hogy megismerkedtem egy pasival amikor nem voltunk együtt találkoztunk, és volt ez-az de nem feküdtünk le egymással mert őt szeretem.Erre totál kiakadt,hogy akkor ennyire szeretem őt hogy mással b*szok vagy isten tudja mitcsinálok ameddig ő sír a szobájában miattam..Mondtam neki hogy sajnálom nem feküdtünk le és akkor nem is voltunk együtt ,elhiszem hogy rossz érzés neki, de nem tudok már mitcsinálni.. Nem írt ezután eggyáltalán.. A srác vígasztalt fbn, hogy minden jó lessz nyugodjak meg.. És azt mondta jó lenne ha találkoznánk mert élőben azért más beszélgetni mint fbn..Nagyon magam alatt voltam így belementem mert megígérte hogy csak barátok leszünk.Találkoztunk és az elején megértő volt és kedves, sokszor ölelt meg, de aztán átkapcsolt , és bókolgatott, a fenekemre csúszott a keze, ahogy beszélt 5cm ha volt az arcunk között,a combom fogdosta mikor mellémült.. Hiába mondtam neki hogy hagyja abba elég, ő csak viccesen annyit szólt hogy tudja hogy én is kívánom őt..És ezzel nem hazudott, mert .. Utálom magam ezért, mert a barátnőmet szeretem tényleg, de testileg vonzódom a sráchoz.. De persze jöttem azzal hogy miről beszél, nem igaz nem akarom megsérteni a pasi büszkeségét de nekem nem a zsánerem..Erre konkrétan az arcomba nevetett és éreztem hogy megakar csókolni, de mondtam neki ha megmeri tenni , bíz isten többet szóba nem állok már vele.!!Ekkor azt mondta sajnálja és többet nem tesz ilyet.. Aztán elment a busszal..A barátnőm viszont azóta írt, hogy megtud bocsájtani csak időt kér.. Viszont nem tudom mit csináljak..A barátnőmnek nem igen volt ideje rám mikor együtt voltunk, nagyon sokat tanult amit megértek de egy kapcsolatban szzerintem szükség van a kommunikációra.. Sosem szerette ha telefonon beszélünk, nem tudom miért, és volt hogy 3 -4 napig facen sem volt.. Ez a srác meg törődött velem... De idegesít benne a rámenősége, meg hogy egész nap hívogat, rengetegszer elmondta hogy úgyérzi belémszeretett, csak rám gondol ... De én semmit sem érzek iránta, a volt barátnőmet szeretem, a sráchoz meg csak fizikailag vonzódom de ennyi.. Szeretem a barátnőmet, de nem akarok a levegőben lógni.. Mit csináljak?
Melyiket szereted jobban ? Az első és szerintem ebben a legrosszabb hogy a barátnőd nem hitt neked. Ki vigasztalt akkor is ? a srác. Aztán amikor kiderült hogy igazat mondtál, és elmondtad neki hogy mi történt a sráccal nem hogy büszke lett volna rád az őszinteséged miatt és hogy mondtad a srácnak hogy őt szereted ( barátnődet), hanem még neki fogott veszekedni. Szerintem adj egy esélyt a srácnak és majd meglátjátok :)
2016. jún. 14. 13:46
2/2 Andicika válasza:
Ha a pasihoz csak fizikailag kötődsz, akk hagyj békét... Ha ennyire nem értékeli az érzéseid, és ő is csak azért van veled h tapizzon akkor nem érdemel meg téged...
Koncentrálj inkább a csajra, esetleg próbjatok meg találkozni, és kitisztázni a helyzetet.
Esetleg, ezt a kiírást mutasd meg a húgának, és a húga mutassa meg a csajnak és akk tényleg rájön, h tényleg szereted :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!