Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 eve vagyunk egyutt lassan de felbukant egy barat es most nemtudom miterzek 18/L mitcsinaljak?
Legyél türelemmel.
Lehet, ez csak egy fellángolás az iránt a bizonyos barát iránt, főleg, ha még nem ismered eléggé az illetőt: ilyenkor mondjuk azok a tulajdonságai, amiket ismersz, tetszenek, de egyéb oldalairól még nem ismered, esetleg következtetsz, ergó egy olyan kép alakul ki benned róla, ami csak részben igaz.
Ha szereted a jelenlegi párod, nem érdemes szerintem emiatt feláldozni egy 2 éves kapcsolatot.
Velem nagyon régen hasonló volt, csak azzal a különbséggel, hogy az aktuális párkapcsolat nem működött jól, az a gondolat, hogy esetleg lehetnék mással is adta meg a végső löketet hogy befejezzem.
Szerintem ha más srác is szóba jön nálad, vagy tartósabban szöget üt a fejedbe, hogy esetleg mással jobb lenne, akkor abban a kapcsolatban gondok vannak, mert ez valószínűleg azt jelenti hogy már nem vagy boldog ebben a párkapcsolatban, mert nem minden működik jól. Talán ezért is gondolsz más fiúra, mert van benne valami, vagy látni vélsz benne valamit, amit ő megadhat és a párod nem.
Vagy van az az eset is, amikor egy új ismerős, fiú, az újdonság erejével hat és fellángolsz, tegyük fel szakítasz a pároddal, elkezdesz vele járni, kiderül, hogy ő sem tökéletes, a fellángolás elmúlik és szakítotok, visszamennél a régi barátodhoz, de nem valószínű hogy visszafogadna.
Szóval én a helyedben nem foglalkoznék ezzel az új baráttal egy darabig. Inkább a jelenlegi kapcsolatodon gondolkozz el. Szereted még a barátodat? Ha igen, mi nem jó/nem működik megfelelően a kapcsolatotokban? Ha rájössz, mondd el neki, és közösen próbáljátok megoldani.
Szerintem a lehető legrosszabb megoldás egyik kapcsolatból a másikba menekülni. Ha úgy döntesz, befejed a jelenlegi kapcsolatodat, ne azért tedd, mert inkább a másik sráccal szívesebben lennél, hanem azért, mert a kapcsolat nem működik: már nem vagy szerelmes vagy nem tudtok úgy megegyezni, hogy a kapcsolat ne legyen folyamatos szenvedés.
Bocsi, kicsit zavaros lett, kérdezz nyugodtan, ha valamit nem értesz belőle. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!