Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 2 eve vagyunk egyutt lassan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 eve vagyunk egyutt lassan de felbukant egy barat es most nemtudom miterzek 18/L mitcsinaljak?

Figyelt kérdés

2016. jún. 13. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
most már semmit, aludj rá egyet. jó éjszakát!
2016. jún. 14. 01:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Legyél türelemmel.

Lehet, ez csak egy fellángolás az iránt a bizonyos barát iránt, főleg, ha még nem ismered eléggé az illetőt: ilyenkor mondjuk azok a tulajdonságai, amiket ismersz, tetszenek, de egyéb oldalairól még nem ismered, esetleg következtetsz, ergó egy olyan kép alakul ki benned róla, ami csak részben igaz.

Ha szereted a jelenlegi párod, nem érdemes szerintem emiatt feláldozni egy 2 éves kapcsolatot.

Velem nagyon régen hasonló volt, csak azzal a különbséggel, hogy az aktuális párkapcsolat nem működött jól, az a gondolat, hogy esetleg lehetnék mással is adta meg a végső löketet hogy befejezzem.

Szerintem ha más srác is szóba jön nálad, vagy tartósabban szöget üt a fejedbe, hogy esetleg mással jobb lenne, akkor abban a kapcsolatban gondok vannak, mert ez valószínűleg azt jelenti hogy már nem vagy boldog ebben a párkapcsolatban, mert nem minden működik jól. Talán ezért is gondolsz más fiúra, mert van benne valami, vagy látni vélsz benne valamit, amit ő megadhat és a párod nem.

Vagy van az az eset is, amikor egy új ismerős, fiú, az újdonság erejével hat és fellángolsz, tegyük fel szakítasz a pároddal, elkezdesz vele járni, kiderül, hogy ő sem tökéletes, a fellángolás elmúlik és szakítotok, visszamennél a régi barátodhoz, de nem valószínű hogy visszafogadna.

Szóval én a helyedben nem foglalkoznék ezzel az új baráttal egy darabig. Inkább a jelenlegi kapcsolatodon gondolkozz el. Szereted még a barátodat? Ha igen, mi nem jó/nem működik megfelelően a kapcsolatotokban? Ha rájössz, mondd el neki, és közösen próbáljátok megoldani.

Szerintem a lehető legrosszabb megoldás egyik kapcsolatból a másikba menekülni. Ha úgy döntesz, befejed a jelenlegi kapcsolatodat, ne azért tedd, mert inkább a másik sráccal szívesebben lennél, hanem azért, mert a kapcsolat nem működik: már nem vagy szerelmes vagy nem tudtok úgy megegyezni, hogy a kapcsolat ne legyen folyamatos szenvedés.

Bocsi, kicsit zavaros lett, kérdezz nyugodtan, ha valamit nem értesz belőle. ;)

2016. jún. 14. 03:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Hosszú kapcsolatokban előfordulhatnak fellángolások és az nem azt jelenti feltétlenül hogy akivel most vagy nem az igazi. Egy témában igencsak tapasztalt hölgy előadásán mondta, hogy vele is előfordult, pedig imádja a férjét, 5 gyerekük van stb. Ez olyan dolog ami ellen nem lehetünk semmit, csak ha úgy döntünk hogy a bevált már jól működő kapcsolatot választjuk (persze csak akkor ha még szereted a mostani páros is) akkor igyekszünk elfelejteni meg várni hogy a fellángolás elmúljon. Barátommal kb 1.5 éve volt egy ilyen, hogy elkezdtem beszélgetni egy sráccal akivel nagyon hasonlítottunk és tök jókat beszélgettünk (barátommal is ez volt és van is, csak ugye az újdonság izgalma). Helyes is volt, vicces is volt és elkezdtem érezni valamit. Nem szerelmet, csak a kezdetét. De én akkor elég gyorsan eldöntöttem, hogy szeretem a barátom, nem fogom ennyi miatt eldobni és nem beszéltünk többet a sráccal. Most kb 2 éve vagyunk együtt, egyáltalán nem bántam meg a döntésem. De ezt neked kell tudni, lehet te boldogabb lennél a másikkal. 19l
2016. jún. 14. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!