Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mitcsináljak? Nagyon szeretem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitcsináljak? Nagyon szeretem, de ö is?

Figyelt kérdés
Jártam egy fiúval másfèl èvig.ez alatt az idő alatt nagyon szerettük egymást sok idöt töltöttünk együtt.a mult héten dolgoztam ö meg suliba volt És nem találkoztunk 6 napig de beszèltünk ugyan ugy . Egyik nap mondja hogy menjek reggel náluk .de elaludtam És igy nem mentem.ő meg szakitott.És nem ir nem hiv nem beszélünk azt mondja nem szeret..de mindenki azt mondja ezt ne higgyem el mert nagyon szeret..már 2 hete nem láttam nem jelentkezik .. 😢
2016. máj. 13. 09:28
 1/2 anonim ***** válasza:
xDDDDDD
2016. máj. 13. 10:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ne erőltesd. Nem azért szakíthatott, mert elaludtál -ilyesmi miatt nem szakítunk azzal akit szeretünk. Ez csak egy ürügy lehetett.

Másrészt ha másfél évig jártatok egy korrekt választ megérdemelnél. Én nem loholnék utána, az annyira megalázó. Ha már így lapátra tett, legyen méltóságod.

2016. máj. 13. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!