Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác állítólag fogadásból volt velem, szeretem mitcsináljak? Bővebben lent
Figyelt kérdés
1hónapig kb együtt voltam egy fiúval , neki csak szórakozás nekem komoly , szerelmes lettem belé .. aztán valamelyik nap elmondta nekem h az egész csak fogadás volt de ő engem szeret nagyon barátságból , plussz van egy lány akibe ő szerelmes meg a lány is szereti őt de nemtudja eldönteni h mitcsináljon .. nem beszélünk de nagyon szeretem .. mitcsináljak? a büszkeségem nem hagyja h beszélejk vele... 17/L2013. dec. 30. 11:45
1/6 anonim válasza:
szerintem rég verték már meg a srácot...
3/6 anonim válasza:
Elsőnek igaza van... Itt az ideje. Mások érzéseivel szórakozni a lehető leggusztustalanabb dolog..
Ne is beszélj vele, jó helyen van ott az a büszkeség. Max köszönd meg neki a tapasztalatot, hogy milyen gyökerekkel ne kezdj legközelebb. :)
4/6 anonim válasza:
Én akkor mondtam ezt a lánynak, amikor dobott: Úgyis fogadásból jöttem veled össze. (még gyerekként)
Viszont ha tényleg így van, nem ér annyit, hogy szeresd!
5/6 anonim válasza:
Beszélj a barátnőiddel össze, és mikor ő is látja/hallja játsszátok el, hogy fogadásból voltál vele, és nyertél, mert 1 hónapig kihúztad mellette. xĐ
6/6 anonim válasza:
Úgy kell neked. Majd megtanuljátok, csajok, hogy olykor visszanyal a fagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!