Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsináljak máshogy? Pár napja megvolt életem első csókja. Azóta volt már vagy 5ször.
Figyelt kérdés
de viszont akivel most járok azt mondta hogy nem nagyon használom a nyelvem. Hogy változtassak rajta? Azt mondta a fiu hogy nem zavarja majd bele jövök de engem mégis zavar
másik meg amikor smárolunk összeér mindig a fogunk. Mitcsináljak hogy ne koccannon?
2016. máj. 13. 22:29
1/3 anonim válasza:
semmit. belejössz majd magadtól :)
2/3 Thomika20 válasza:
Mondanám, hogy eljátszanám a tanító bácsit :D, amúgy szerintem nem nyitjátok ki a szátokat eléggé. ;)
3/3 gerkopapa válasza:
Egyél egész kiflit és megtanulod úgy szádba venni hogy biztosan nem fogsz félig kinyitott szájjal a fiúhoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!