Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismertem egy lányt és túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boxer88 kérdése:

Megismertem egy lányt és túl vagyunk az első randin, viszont nem válasszol az smsm re, mitcsináljak?

Figyelt kérdés
Facebookon ismerkedtünk meg 1 hét minden napi beszélgetés után randiztunk,ezután egy nappal írtam neki egy smst hogy találkozzunk újra viszont nem jött rá semmien válasz. Tudok mit tenni vagy felejtsem is el?

2015. febr. 11. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
rájött mekkora lúzer vagy.. lépj tovább
2015. febr. 11. 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Vársz kedves boxer88.
2015. febr. 11. 17:52
 3/11 anonim ***** válasza:
írj rá fészbukon is
2015. febr. 11. 17:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Ette a poénjaimat végig nevetett úgy látszódott hogy jól érzi magát,elötte épp hogy hazaért a munkából már keresett is. Most meg randi óta semmi jel felőlle.Csak rontanék a helyzeten ha ezen felül még én keresném meg?
2015. febr. 11. 17:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne tévesszen meg az, hogy a randin milyen jól érezte magát, állásinterjún is előadják, hogy mennyire szimpi vagy, közben mondják még ugyanezt más jelentkezőnek is. Szerintem valami másik pasi lefoglalja most.
2015. febr. 11. 17:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van/volt velem is, csak 2 randi után. Nem értem én sem mi a bánat van... Együtt érzek veled pajtás!
2015. febr. 11. 18:28
 7/11 anonim ***** válasza:
A nők jelentős részétől sajnos túl nagy elvárás az őszinteség.
2015. febr. 11. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Na igen, a 6-osnak igaza van! Mi férfiak bunkók vagyunk azért mert őszinték vagyunk. A nők többsége meg inkább sunnyog - tisztelet a kivételnek!
2015. febr. 11. 18:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: nem a 6-osnak, a 7-esnek, a 6-os én voltam.. :D
2015. febr. 11. 19:11
 10/11 A kérdező kommentje:

Rendes tőlletek köszi!

Megint felbaszott egy nő szóval jön a Barney style!

2015. febr. 11. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!