Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boxer88 kérdése:
Megismertem egy lányt és túl vagyunk az első randin, viszont nem válasszol az smsm re, mitcsináljak?
Figyelt kérdés
Facebookon ismerkedtünk meg 1 hét minden napi beszélgetés után randiztunk,ezután egy nappal írtam neki egy smst hogy találkozzunk újra viszont nem jött rá semmien válasz. Tudok mit tenni vagy felejtsem is el?2015. febr. 11. 17:51
11/11 anonim válasza:
Semmit se csinálj... Lépj tovább!
Ha jól sejtem, nem tűnt úgy, hogy ő az "Igazi", úgyhogy ne ásd alá magad fölöslegesen senkinél azzal, hogy teljesen rányomulsz.
Ha nem vagytok egymásnak kölcsönösen szimpatikusak, akkor semmi értelme feszegetni a dolgot, értelmes kapcsolat úgysem származna egy ilyen felállásból.
Ha tetszettél neki, és többet akar, úgyis keres. Ha meg nem, akkor jöhet a következő állomása a robogó gőzösnek. Csepp a tengerben, egy hal a sok közül, ilyesmi. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!