Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi az oka?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az oka?

Figyelt kérdés
Van egy fiu velem egy idos es egyszer rairtam mert megtetszett nekem es azota minden nap beszelunk ő is szokott ramirni meg enis szoktam rairni es szerintem tetszek neki mert iker tesoja is ramirt egyszer es mondta csak azt nem ertem hogy az egesz napot vegigbeszeljuk facen es se puszi smileyt nemkukdittmeg se szivet szerintetek miert?
2016. jún. 13. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:

én se szoktam, egyszerűen nincs kedvem meg idegesítenek szerintem hülyeség így írni:

PL:

Szia :DDDDDD :$ :))):*:*:* Mizu? :3 :) :* <3

2016. jún. 13. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
háát nem tudom de olyan jó lenne ha tökön rugna valakiii engeem :D :) XD
2016. jún. 13. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
csak ugy gyengén persze válalkozó személy irhat privátba is :D
2016. jún. 13. 17:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Jolvan ne itt eld ki a vagyaidat kosz
2016. jún. 13. 18:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo koszonom az ertelmes valaszt
2016. jún. 13. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia bocsi hogy en kerek tanácsot tőled a saját kérdésed alatt de mivel írtál ra mert nekem is egy fiú tetszik akinek van ikertesoja. Amugy szerintem csak azert nem ír szívet nehogy pofára essen ő is fel tutira.
2016. jún. 13. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!