Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tanácsokat szeretnék kérni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsokat szeretnék kérni, trollok és nethuszárok, kíméljenek. K? :D

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy lett barátnőm, de mivel most van először, nem igazán tudom az úgymond "szabályokat".

Társaságban megszabad csókolni, ölelgetni meg ilyenek? Csak úgy random is lesmárolhatom? Mennyi idő(nap, hét) után foghatom meg mondjuk a fenekét?

Hirtelen ennyi jutott eszembe. :D

Nem vagyok nyápic, ergo bevállalós vagyok, de nem akarom túlfeszíteni a húrt.

Tippeket is adhattok, nem csak a kérdések alapján. :)

Előre is köszi.

15/F

2016. jún. 13. 12:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves #10-es!

Látom neked a kérdésből csak ennyi jött le. Hogyha szerinted én már mást akarok, akkkor el vagy tájolódva. :D

Ismerek jó pár személyt, akik szeretik, ha a párjuk "fogdossa" őket. Én meg nem tudom kitalálni senki gondolatait. Remélem érted, hogy mire célzok.

2016. jún. 14. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!