Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Van egy lány osztálytársam, aranyos meg minden csak ő a az úgymond ''menő'' (csak hogy ne mondjam hogy az éretlen hülye gyerekekkel)lóg.És minden nap amikor nincs suli csak rá tudok gondolni és ha játszok, ha zenéthalgatok, ha aludni készülök, ha fürdök...szinte valamiért mindig el gondolkodok rajta.

És nem akarom ezt így tovább mert ki készülök már...Az órákon úgy érzem mintha nézne, mikor felé fordulok vagy gyorsan elkapja a fejét és a tanárfelé néz vagy néz tovább és én kapom el a fejem, nem is elkapom hanem lasssan másfele nézek.

Esélyem nincs nála nem egyforma stílusunk van és még sorolhatnám nem vagyok jóban a haverjaival stb...ezért szeretném gyorsan elfelejteni vagy valami mert ez így már nem megy:(

2016. jún. 12. 08:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne add fel, mikor még meg se próbáltad!

Hívd el sétálni/fagyizni. Nem kell persze bevallani neki, az ráér.

Ha vki roöhögne emiatt egy éretlen hülye, de azokat le kell kakikálni:)

2016. jún. 12. 08:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyszer írtam neki de nem válaszolt...
2016. jún. 12. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:
én tudom a választ rá
2016. jún. 12. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!