Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lépjek túl egy viszonza...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsinga kérdése:

Hogyan lépjek túl egy viszonzatlan szerelmen?

Figyelt kérdés
Sziasztok,lassan 2 éve vagyok szerelmes viszonzatlanul az egyik osztálytársamba, és elég nehéz tovább lépnem rajta, mivel minden nap látom, azokhoz fordulnék segitségért akik ha mindent megtettet volna 1 lányért aki még a rá fordított figyelmük negyedét se adja vissza számodra, hogyan próbálnál tovább lépni? Ha valaki a piát akarja ajánlani, az csak ideiglenes, és nem vagyok nagy híve. :) (18/F)

2016. jún. 9. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozz ismerkedni másokkal hátha valaki jobban megtetszik.
2016. jún. 9. 21:07
 2/6 zóna_pocok ***** válasza:
95%
Nekem ez volt egész tavasszal, sokmindent nem lehet kezdeni az a baj. Nem fog elmulni amíg látod, ez a keserű valóság. Nincs módszer, mert egy érzést nem lehet kiölni teljesen. Próbáld túlélni valahogy :/
2016. jún. 9. 21:10
 3/6 Lena_Rosewood válasza:
Kerek két évig voltam szerelmes egy fiúba. Tudom mit érzel. Ez a két év most április 21-én ért véget, amikor felültem egy buszra, és leült mellém egy srác akivel a buszon nem is beszéltem csak volt valami vonzalom köztünk. Aztán valahogy megtaláltam. Beszélgetni kezdtünk. És a full ismeretlenből május 12-én szerelem lett, és lassan egy hónapja irtó boldog vagyok mellette. Pedig amikor felültem a buszra, nem gondoltam volna hogy aznap túl leszek a srácon. Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy majd jönni fog valaki, akár teljesen váratlanul, aki elfeledteti veled. Vagy ha a kiszemelted mellett a helyed, most lehet nem is, de akár évek múlva még együtt lehettek;) 16/L
2016. jún. 9. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre jutottam a 2 év alatt. :) Egyszerűen próbáltam "megutálni", próbáltam az eszemre hallgatni, de ahogy valami rosszat gondoltam róla, a szívem figyelmen kívül hagyta, legalábbis igy érzem minden alkalommal. :) Nem lesz könnyű a következő évet kibirnom, de legalább már az az utolsó. :)
2016. jún. 9. 21:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, jó volt elolvasni az utolsó kommentelőt. :)
2016. jún. 9. 21:18
 6/6 Joshika válasza:

Elfelejteni lehetetlen, meggyűlölni értelmetlen, sőt én azt javaslom, hogy ellenségeidet is próbáld szeretni.

Hidd el, ez a legnehezebb, például azt szeretni aki a csajt megszerzi majd helyetted.

Ha szereted annyira elfogadod, hogy így alakult, az életben rengeteg dolog van így. Fiatal vagy, én inkább a helyedben a tanulásra, munkámra koncentrálnék.

Hidd el, ha egy lány olyan amilyen akkor az és kész, de rengeteg fantasztikus és okos nő van a világon (és sokszor azok a legszebbek is-színésznők mondjuk), akik kifejezetten a lelkileg stabil, munkájukban tisztes arcokra buknak. Piálás meg ilyenek, felejtsd el, inkább találj egy életcélt vagy ha már van gyúrj rá még jobban.

Én is valami hasonlón esek át, és én 21 éves vagyok. De például tegnap Pesten voltam és megismertem egy california-i lányt, szőke szépség és tök jól elbeszélgettem vele, így a csalódás ami nemrég ért egy kicsit enyhült, mert olyan kedves volt ez a lány és ámuldozott a festményeimtől :D

Talán egy nap lesz belőle valami vagy sem, teljesen mindegy.

Én azt javaslom, hogy ezentúl csak olyan hölgyért tegyél meg bármit is, aki megvan áldva azzal az igénnyel, hogy normális férfit akar magának-bár, hogy mennyire vagy normális azt nem tudom, hiszen annyira azért nem ismerjük egymást :)

Pár szám:

Keith Urban-Somewhere in my car (a klipje állati jó)

Luke Bryan-Goodbye Girl

2016. jún. 9. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!