Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl egy viszonzatlan szerelmen?
Elfelejteni lehetetlen, meggyűlölni értelmetlen, sőt én azt javaslom, hogy ellenségeidet is próbáld szeretni.
Hidd el, ez a legnehezebb, például azt szeretni aki a csajt megszerzi majd helyetted.
Ha szereted annyira elfogadod, hogy így alakult, az életben rengeteg dolog van így. Fiatal vagy, én inkább a helyedben a tanulásra, munkámra koncentrálnék.
Hidd el, ha egy lány olyan amilyen akkor az és kész, de rengeteg fantasztikus és okos nő van a világon (és sokszor azok a legszebbek is-színésznők mondjuk), akik kifejezetten a lelkileg stabil, munkájukban tisztes arcokra buknak. Piálás meg ilyenek, felejtsd el, inkább találj egy életcélt vagy ha már van gyúrj rá még jobban.
Én is valami hasonlón esek át, és én 21 éves vagyok. De például tegnap Pesten voltam és megismertem egy california-i lányt, szőke szépség és tök jól elbeszélgettem vele, így a csalódás ami nemrég ért egy kicsit enyhült, mert olyan kedves volt ez a lány és ámuldozott a festményeimtől :D
Talán egy nap lesz belőle valami vagy sem, teljesen mindegy.
Én azt javaslom, hogy ezentúl csak olyan hölgyért tegyél meg bármit is, aki megvan áldva azzal az igénnyel, hogy normális férfit akar magának-bár, hogy mennyire vagy normális azt nem tudom, hiszen annyira azért nem ismerjük egymást :)
Pár szám:
Keith Urban-Somewhere in my car (a klipje állati jó)
Luke Bryan-Goodbye Girl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!