Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lehet lépni a viszonzatlan szerelmen?
Szerintem úgy lehet a legjobban, hogyha nem is látod, nincs a közeledben, sokat gondolsz rá eleinte, aztán folynak a történések az életedben, ilyenkor ismerkedni kell, programokon részt venni, kikapcsolódni, vagy lefoglalni magad olyan dologgal, amit szeretsz. Egy idő után nagyon el lehet fáradni a hiányában, és aztán az elméd automatikusan megvédi magát, ha pedig közben jön valaki, aki szimpatikus, akkor rá fogsz koncentrálni. Mármint nálam ez így volt. Igaz az a másik egyáltalán nem volt komoly, csak találtam valakit, aki tetszhet, hogy inkább rá gondoljak, de ez abból a szempontból lényegtelen, hogy sikerült 3 év szenvedés után elfelejtenem, szeretem még mindig, de csak azért mert belé voltam először szerelmes, meg jó fej srác, de már nem jönnék vele össze, nem vágyom erre. Szóval szerintem határozottan túl lehet lépni.
17/L
Szar volt, de elmúlt. Én zenét szerettem hallgatni.
Esetleg linkelhetek egy párat, amitől én sokkal jobban éreztem magam:
https://www.youtube.com/watch?v=lPYfLG66xIo
a viszonzatlan szerelmen túl lehet lépni ugyanúgy, mint a visonzott szerelem utáni bánaton is. legjobb, ha nem látod, nem beszéltek, letiltod FB-n és mindenhol máshol, kitörlöd a telefonodból, vagy méginkább ott is tiltásra teszed, nehogy fel tudjon hívni és megpróbálsz nem is gondolni rá.
próbáld a gondolataid más irányba terelni, szervezz mindenféle programokat, tanulj, dolgozz, kösd le a figyelmed, hogy ne vele foglalkozz és keress magadnak mást helyette. egy darabig nagyon vacak lesz, de egy idő után elmúlik a rossz érzés és már nem fog hiányozni. ha sikerül valaki másba beleszeretned, akkor hamarabb elmúlhat, mert az új vonzalom jobban le fog kötni, mint a régi - persze ez sem megy varázsütésre és ha mégsem sikerül időben átszeretned a másikba, akkor az tisztességtelen és további kellemetlenségeket is szülhet.
de a viszonzatlan szerelemben az a legrosszabb, hogy sosem tudhatod meg biztosan, hogy lehetett volna valami és működött volna, vagy sem. szóval biztos, hogy semmi esélyed vele? mert ha csak bizonytalan vagy magadban, akkor előbb ki kéne derítened és túllépni ráérsz utána...
36F
Hogyne lenne már lehetséges. Neked nincs akaraterőd.
A nagyon tetszés pedig kevés egy kapcsolathoz, ahogy egy valódi szerelemhez is. Majd ha lesz kapcsolatod, akkor megtapasztalod, mi a tényleges szerelem, és nem ez a reménytelen vágyakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!