Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Több mint barátság, kevesebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint barátság, kevesebb mint szerelem?

Figyelt kérdés
Ő tisztában van az érzéseimmel, és én is az ővéivel (úgyan azt érezük egymás iránt).Ott van nekem, mint barát.Törődik velem, és amikor együtt vagyunk, különlegesnek érzem magam.Érezteti velem, hogy fontos vagyok neki, és megértjük egymást ha csak egymásra nézünk.Mégis csak "barátok" vagyunk.Fél ától hogy megkérdezem/megkérdeze hogy járnék e vele.Egyszer meg akartam tőle kérdezni de félbeszakított, elterelte a témát.Mintha félne ától hogy megkérdezem.Ő is már többször meg akarta kérdezni, de ha odajőt valaki egyetlen egy ember akkor is gyors témát váltót.A barátai és az én barátaim is állandóan azt kérdezik mért nem jövünk össze.Jó akkor én is letagadom ha ö is ott van, de az én barátaimnak én már elmondtam hogy többet érzek iránta mint barát de kevesebbet mint szerelem.Én se tudom eldönteni hogy most mi legyen, ő meg fölég nem.Szerintetek most mi legyen?
2016. jún. 7. 03:13
 1/6 likebike ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy?Amúgy hagyj neki időt,a volt barátnőmmel is ez volt.Csókolóztunk meg ölelkeztünk,de tudtam,még kell neki idő.Vártam 3 hetet,amire eldöntötte,akar járni.Az más kérdés,hogy miért szakítottunk,de a kérdésre nekem ez a válaszom.
2016. jún. 7. 08:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez a szeretet. Ez a legjobb. A szerelem a bálványozott gonosz, amiben semmi jó nincs, a szeretet meg az elfeledett jó, amiben tényleg csak a jó van. A hülye ember várja a szerelmet, hogy az majd jó lesz, ahelyett, hogy a szeretetet keresné, ami a legjobb és sokkal erősebb, mint a szerelem, valamint a szeretet az örök is. Ti szeretitek egymást, úgyhogy ne hagyd, hogy elmenjen, az ilyen kapcsolatok a legszebbek és az örökök. Sok sikert és kitartást! ;)
2016. jún. 7. 09:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, ő nagyábol már 4 hónapja érez így iránta (ezt a kösztes álapotótt) én nagyábol 3 hónapja.Ez után a 3 hónap után két hétig probátam elmondani neki hogy mit érzek iránta.Ezután a két hét után pár nappal az egyik legjobb barátja rávete hogy mondja el nekem hogy mit érez iránta.Beszélgetünk és végül nem jöttünk össze én se kérdeztem meg és ő se kérdezte meg tőlem hogy járunk.Szóval volt ideje.
2016. jún. 7. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben voltam,mint most te vagy. Ugyanígy indult minden nagyon jó barátság,nagyon szerettem vele lenni mindig sokat nevettünk,úgy éreztem tényleg a legjobbat hozza ki belőlem. Nagyon hosszú ideig tartott,amíg valamelyikünk lépett,mert nem tudtuk mi sem,hogy ez most egy nagyon jó barátság vagy szerelem. De végül az utóbbi lehetőség maradt és szerintem nálatok is egyértelmű,hogy szeretitek egymást. Ha csak ketten vagytok őszintén mondd el neki hogyan érzel,szólj hogy ne szakítson félbe. Lépj te először!Ne szalaszd el ezt a lehetőséget,ilyen fajta szeretet ritkán adatik meg. Csak a legjobbakat kívánom neked/nektek! :)
2016. jún. 7. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:
23%
Először tanulj már meg helyesen írni és ne írj már romásan :D
2016. jún. 8. 02:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem legyél türelmes. Hidd el, sokkal romantikusabb és izgalmasabb ha lassan hallatok.

Szerintem nem tesz jót egy kapcsolatnak, ha a barátnőiddel kivesézitek a barátodat és az iránta való érzéseidet -főleg úgy, hogy közben nem is biztosak. Ha járni kezdtek, akkor ti jártok, és nem a barátnők. Egyébként egy fiú sem szereti ezt, mert bármennyire is megbízható meg aranyosak a barátaid, egyszer legalább visszajut majd hozzá, és akkor nagy bajok lesznek.

Az idő pedig eldönti majd, hogy szerelem vagy barátság az amit egymás iránt éreztek.

2016. júl. 5. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!