Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év korkülönbség. Mi a véleményetek erről?
Kicsit sem gáz, konkrétan korban ugyan ebben a helyzetben vagyok, egy 15 éves barátnőm van,úgyhogy szerintem egy kicsit sem probléma, a probléma ebbe annyi hogy néha elég gyerekes tud lenni, de általában nem az úgyhogy megvagyunk, szerintem nektek sem lesz baj vele.
Másokat akik ellenzik meg figyelmen kívül kell hagyni :)
#5: Miért, aki ellenzi az nem vélemény? De. Miért hagyna figyelmen kívül egy véleményt, csak mert neked nem tetszik?
Persze,hogy neked tetszik a dolog, mert egy kislány jutott neked is. Te is olyan érett lehetsz, mint egy hőlégballon.
Ha szeretitek egymást akkor nincs olyan, hogy korkülönbség.
Én 22 vagyok és van olyan 16 éves ismerősöm, akivel simán összejönnék, mert érettségben előrébb tart, mint a többi korabeli és nagyon szeretem.
A korkülönbség akkor számít, ha egy huszonéves csak meg akar d..ni egy 15 évest. Ott már vannak gondok.
5-ös vagyok
Arra gondoltam hogy ne foglalkozzanak azokkal akik elítélik ha boldogok így, de úgy látszik nem vagy akkora agyi kapacitáson hogy felfogd és feltétlen bele kellett kötni. Neked sincs jobb dolgod mint másokkal kötekedni??
De pont ilyenek miatt megy el a kedvük azoknak akik normális választ adnak!!
A kérdezőtől pedig elnézést hogy ez alatt a kérdés alatt is ilyen vitákat kell néznie. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!