Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok, ha egy 15...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok, ha egy 15 éves srác összejön egy 20 éves nővel?

Figyelt kérdés

Hát van egy srác aki tetszik elég régóta de nem mertem lépni...ő azt se tudja ,hogy vagyok...szóval kiderült,hogy van csaja aki 20éves...ez csak most derült ki de kb fél vagy egy éve együtt lehetnek...most nem tudom, hogy érdemes és bármit tenni...lehet nincs is esélyem egy 20 éves nővel szemben...sőt...

Tuti,hogy a srác engem csak egy kislánynak látna mellette...Facebookon látom, hogy kommentelgetnek egymás képei álla baromságokat...Látom, hogy a srác belé van esve...

Ez a csaj a modell szakmában dolgozik...ráadásul elég messze is lakik..(A srácal egy faluban lakunk) Nem tudom mit akkarhat tőle...

15/L

2016. máj. 10. 14:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Makker a gyerek
2016. máj. 10. 14:51
 2/20 A kérdező kommentje:
*allá
2016. máj. 10. 14:52
 3/20 A kérdező kommentje:
Az mi?
2016. máj. 10. 14:52
 4/20 anonim ***** válasza:
25%

hmm hát az a véleményem hogy 15 évesen énis szivesen öszejötem volna eggy 20 évesel :$

most vagyok 17, de most se lenne akadály eggy 24 éves azért anál feljebb nem akarok menni:'D, de egy 14-15 évessel viszon megfontolnám mer én inkább idősebeket ceretem:)

2016. máj. 10. 14:53
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ő dolguk, majd szakítanak, mert túl nagy a korkülönbség. Ennyi. Most még ne tegyél semmit, várd a szakítás pillanatát. Sok sikert! :)
2016. máj. 10. 14:53
 6/20 anonim ***** válasza:

Második: milyen anál?

első vagyok: szerencsés.

2016. máj. 10. 14:55
 7/20 anonim ***** válasza:
39%
hát nem biztos hogy lessz szakítás, bár mesze van model, azabaj hogy itt se mindegy hogy nagy átlag, vagy értelemes a lány.., de 5 év nem anyira nagy..
2016. máj. 10. 14:57
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg éretlen és gyerekes egy ilyen 20 éves lány aki egy 15 évessel jár, esetleg kisöcsi komplexusa van vagy tán nem képes szerezni a magának egy tisztes idősebb férfit mert nem tud annyit nyújtani érzelmileg.Számomra biztos nem lenne vonzó. Sőőt.Egy érett megfontolt nő sokkal vonzóbb tud lenni, még ha nem is a világszépe, de ne legyen agyon sminkelve.Számodra idővel nagy előny alakulhat ki, ezzel a lánnyal szemben.
2016. máj. 10. 15:00
 9/20 A kérdező kommentje:
Na ez az... szerencsés a gyerek...na én itt szorulok háttérbe...de sebaj
2016. máj. 10. 15:01
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
14:57 5 év igenis nagy ebben a időszakban egy 20 éves lány már a jövőjéért felel, amíg egy 15 éves még az ellenőrzőjét is alig képes kitölteni.(Tudom manapság a tanár csinálja ezt, csak példa volt)
2016. máj. 10. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!