Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy 15 éves lány és egy 25 éves srác kapcsolatáról?
Még lehet belőle vmi.sok fiatal lány kedveli az idősebb igazi férfiakat.
Többi csak rajtuk múlik.
Működhet. A lány nem túl érett de ha a fiú ésszel irányítja a kapcsolatot és jól veszik az első három évet akkor nem lehet gond.
Bár én 25 éves ffi vagyok és nem tudom mit tudnék egy 15 évessel beszélgetni. Lehet akármilyen érett a lány nem hinném, hogy
#5-ös vagyok
nem hinném, hogy Nietzsche filozófiájáról vele fogok beszélgetni. Magyarul szellemileg nem lennénk ugyanott. És az baj.
Nézőpont kérdése !
Az hagyján, hogy értelmetlen de kissé beteg is.
Ha egy 25 éves fiút egy 10 évvel fiatalabb kislány foglalkoztat akkor az éretlen !
A lány nem lehet lelkileg érett, mert még kislány és koránál fogva esélytelen a "lelkileg érett nő" szerepének betöltésére.
Belegondolva...ilyen esetben van közös pont, a kölcsönös éretlenség ! Ha "együtt nőnek fel" a kapcsolatban akkor lehet némi esélye a dolognak, máskülönben csak kihasználás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!