Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura a sztori? Mi legyen?
Figyelt kérdés
Hasonló kérdést láttam már, de azért az enyém kicsit különbözik, gondoltam, kirakom.
Megnézem, hogy a többség mit mond...
Privátba írnám a sztorit. Igyekszek minden kíváncsinak küldeni. :)
És örülnék, ha őszinte választ írnátok, akkor is, ha az bunkó, mert abból tudom meg, hogy mi lenne a legjobb.
De mindennek van határa... :D
(Ide is írhatjátok, ha az könnyebb, de privátban is várom!)
2015. dec. 7. 22:52
6/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mindenkinek sikerült e küldenem, aki kért...
2015. dec. 7. 23:21
7/23 anonim válasza:
Amit mér egyszer megírtál, azt csak kiemeled.Egér jobb katt,másol,beilleszt.S nem kell 10x leírni.:)
Küldheted nekem is.
10/23 anonim válasza:
Kíváncsi lettem. Megpróbálhatok segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!