Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szerintetek hogyan hívjam el a lányt? 14/F
Figyelt kérdés
Ismerősöm és én együtt hempergőztünk az ágyban. Iszonyat jól néz ki és teljesen felizgultam rá! Egy koromhoz képest kicsi barnahajú, szerintem kedves gyerek vagyok. Szerintetek van nála esélyem?2016. jún. 5. 22:48
1/3 anonim válasza:
Ez attól függ hogy ő kit tart helyesnek. De gondolom biztosan annak tarthat ha veled hempergőzött az ágyban
2/3 anonim válasza:
A hajad színe alapján nem lehet megítélni hogy van e esélyed. De 14 éves fiúként ne a szexen járjon az eszed. Hìvd el moziba fagyizni és ismerd meg, elég hamar ki fog derülni hogy bejössz e neki.
3/3 anonim 

válasza:

Először társaságban próbálj vele elmenni valahova, hogy ne legyenek kínos csendek, majd ha megtetszel neki akkor már kettesben is elmehettek valahova. Ha nincs szerencséd akkor a társaságból egy fiú elviszi előtted... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!