Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meg akar csókolni. Mit tegyek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akar csókolni. Mit tegyek hogy jó legyen? 15l

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy fogadtam egy fiúval akivel tetszünk egymásnak és ő azt kérte ha nyer csókolozzunk. :D valószínű hogy nem nyer de sosem tudni. Na meg előbb utóbb csak meg törtent volna ugyhogy..

A baj az részemről hogy mèg sosem volt barátom es nem is csókoloztam csak oviban de az mikor volt már. :D és szerintem ő sincs vele tisztában hogy ilyen tapasztalatlan vagyok meg kicsit cikinek is tartom. Főleg azért mert belőlem nem nézik ki hogy tapasztalatlan vagyok a fiúból pedig kinezik de ez pont forditva van. És láttam már a fiút csókolózni és hát enyhén szólva ledugták enymás torkán a nyelvüket és én ilyet nem akarok meg nem is tudok :D meg félek hogy bénázok. Adnátok tippeket hogy mit csináljak ha eljön az ideje stb.?

A másik meg hogy van egy nagy hátul ütője ennek a dolognak. A fiúval osztálytársak vagyunk. Tudom "házi nyúlra nem lövünk" de hát ez van. És félek is a dologtól nagyon mert ha nem jön össze az nem kellemes dolog már "tapasztaltam" (bonyolult ugyhogy nem irom le) hogyan tudnám leküzdeni a félelmet? Meg kicsit távolság tartó is vagyok pedig tudom hogy szeret szóval nem értem miért zárkozom el. Hogyan küzdjem le ezeket?

2016. jún. 4. 15:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha tetszetek egymásnak, akkor nem lesz gond. Esetleg megkérheted, hogy ne nyelves csók legyen, de amúgy csak engedd el magad és hagyd, hogy ő irányítson.

Sok sikert! Ha segítség kell, írj priviben.

2016. jún. 4. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!