Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akar csókolni. Mit tegyek hogy jó legyen? 15l
A helyzet az hogy fogadtam egy fiúval akivel tetszünk egymásnak és ő azt kérte ha nyer csókolozzunk. :D valószínű hogy nem nyer de sosem tudni. Na meg előbb utóbb csak meg törtent volna ugyhogy..
A baj az részemről hogy mèg sosem volt barátom es nem is csókoloztam csak oviban de az mikor volt már. :D és szerintem ő sincs vele tisztában hogy ilyen tapasztalatlan vagyok meg kicsit cikinek is tartom. Főleg azért mert belőlem nem nézik ki hogy tapasztalatlan vagyok a fiúból pedig kinezik de ez pont forditva van. És láttam már a fiút csókolózni és hát enyhén szólva ledugták enymás torkán a nyelvüket és én ilyet nem akarok meg nem is tudok :D meg félek hogy bénázok. Adnátok tippeket hogy mit csináljak ha eljön az ideje stb.?
A másik meg hogy van egy nagy hátul ütője ennek a dolognak. A fiúval osztálytársak vagyunk. Tudom "házi nyúlra nem lövünk" de hát ez van. És félek is a dologtól nagyon mert ha nem jön össze az nem kellemes dolog már "tapasztaltam" (bonyolult ugyhogy nem irom le) hogyan tudnám leküzdeni a félelmet? Meg kicsit távolság tartó is vagyok pedig tudom hogy szeret szóval nem értem miért zárkozom el. Hogyan küzdjem le ezeket?
Figyelj, ha tetszetek egymásnak, akkor nem lesz gond. Esetleg megkérheted, hogy ne nyelves csók legyen, de amúgy csak engedd el magad és hagyd, hogy ő irányítson.
Sok sikert! Ha segítség kell, írj priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!