Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Nemreg az osztalyommal utaztam erdelybe. 1 holnaputanig maradunk. Megtetszett egy fiu es en is bejovok neki. Viszont azert nem jottunk ossze mert ugy is csak kis ideig vagyunk itt. Eddig nem nagyon beszelgettunk de szokott nezni es mosolyog ram. En Budapesten lakom. Nincs semmien kozossegi oldala. Vajon osszejohet mert en meghalok a fiu nelkul.2016. jún. 3. 17:35
1/6 anonim válasza:
Majd küldesz galambpostával levelet.
2/6 A kérdező kommentje:
De ti mit tennetek a helyemben?
2016. jún. 3. 17:38
4/6 anonim válasza:
Erdélyi vagyok. Küldd csak ide hozzám, majd én megregulázom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komolyra fordítva. Töltsétek le a messengert, van rajta teló/video és csapassátok. Ebből bármi lehet ha mindketten akarjátok:) csak vigyázz a távkapcsolatokkal. Nehezek tudnak lenni, és a reményedet is rendszerint kikezdik
16/l
5/6 A kérdező kommentje:
15 evesek vagyunk. Nekem a shuleim nem engedik hogy legyen fb.m nem tudom miert. Lehet ebbol meg valami?
2016. jún. 4. 06:48
6/6 anonim válasza:
Nem valőszínű,hogy lehet belőle valami ilyen körülmények között.
És nem hiszem,hogy nem tudsz nélküle élni,kicsit elhamarkodottan jelentetted ezt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!