Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, nektek miért jönnek be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek miért jönnek be az olyan lányok akik talpig feketében vannak és bunkók?

Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 17:32
 1/7 anonim válasza:

Hát nekem nem jönnek be.

A fekete még oké, de a bunkóság már nagyon nem.

2016. máj. 31. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyalatalan nem jon be, maga a szin sem :D Nemhogy egy ilyen lany XD Ha meg még bunko is, felejtos. 17F
2016. máj. 31. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy nem általános. A bunkó lányok senkinek nem jönnek be. De ha feketében van, az nem gond.

De akkor sem ez alapján tetszik meg. Lehet, hogy szokott a lány feketében lenni, de nem ez ragadott meg benne...

2016. máj. 31. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:

ezt te mégis honnan szedted hogy bejönnek?

van akinek tetszik ha egy lány feketében van, van akinek nem, de a bunkó lányok tényleg nem jönnek be senkinek, csak max annak aki szintén olyan bunkó mint ő

2016. máj. 31. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
nem jönnek be...nekem egyaltalan ne...kerülöm mindet...mind bunko és rondan öltözködik és mind maganak valo...nekem egy vidam nyitott kedves lany kell
2016. máj. 31. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:
A fekete egy tök jó szín, bejön. A bunkóság meg..nem lehet hogy csak szerinted bunkó? Mintha savanyú lenne a szőlő. Persze ha tényleg mindenkivel bunkó akkor a közelébe se megyek, de sok embert könyvelnek el bunkónak úgy hogy nem szolgálnak rá
2016. jún. 1. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Óó, én tudom, melyik típusú lányokról beszélsz. Ők azok, akik azért vannak feketében, mert az olyan elegáns, meg hatalmas nyakláncaik vannak meg úgy általában úgy néznek ki, mint Kim Kardashian.

De sajnos nem tudom a választ, én is gondolkodtam már ezen. Valószínűleg azért mert divatosak, meg hosszú a hajuk meg ügyesen sminkelnek.

2016. jún. 2. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!