Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még esélyem nála?
A lényeg, hogy szeptemberben jött pár új osztálytárs, és olyan október környéke óta tetszik az egyik lány. Szerintem szerelmes vagyok belé. Jóban voltunk végig, most féloldalasan mögöttem ül, néha hátrafordulok, beszélünk egy keveset, visszafordulok. Viszont most másfél hónapja elmondtam neki, hogy tetszik nekem. Azt válaszolta, hogy neki nem jön be senki. Megértőnek tűnt, mondta, hogy tudja, hogy ez nagyon nehéz, stb. Ez a jó viszony köztünk viszont azóta is megmaradt.
Még kell azt is tudni, hogy én kevésbé vagyok népszerű az osztályban, ő viszont szerintem az, valamint nekem van nem kevés plusz kilóm. Nem nézek ki annyira durván, de azért... Ő ellenben egy karcsúbb lány. Még azt is kell tudni, hogy míg én az osztály legjobb tanulói közé vagyok számontartva, ő kevésbé az, finoman fogalmazva. (Intelligens lány, csak nem így, hanem nagyon jól lehet vele beszélni - ha a társaságnak van elég magas intelligenciaszintje.)
Nagyjából ennyi van amit ide tudok írni, nem sok információ, de ebből mit tudtok mondani? Lehet még nála esélyem? Ja, és én 15.5 éves fiú vagyok, a lány pedig 16 éves.
Én 2 évig nem mondtam el osztálytársamnak (17 lány), hogy szerelmes vagyok belé. Ő volt a legjobb barátom, csak hát az érzelmek átalakultak nála is, igaz sokkal később, miután bevallottam neki. :) Azóta is együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást. :)
Szerintem túl korán mondtad el neki, de sajnos én nem tudhatom, mi zajlott le köztetek. De lehet tényleg csak barátságra gondolt és nem érez irántad semmit.
Ugyanúgy beszélgessetek, legyetek jóban, aztán lehet később megváltozik a helyzet. :) Sok sikert! :D (18/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!