Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még esélyem nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még esélyem nála?

Figyelt kérdés
2 éve ismerem a fiút, tavaly tetszettem neki. Ez az érzés elmúlt nála, de idén, egy közösen töltött hétvége után megint felerősödött benne ez az érzés. Nekem az egyik legjobb fiú barátom. Ő elmondta nekem, h tetszem neki, de én visszautasítottam, mivel osztálytársak leszünk. Most alig beszél velem, és én egyre jobban bánom, hogy nemet mondtam. Lehet, h el akar feleteni? Vagy lehet,h lesz még valami közöttünk?

#osztálytárs #mégiscsakszeretem
2016. máj. 25. 18:20
 1/2 Swaly válasza:

Szerintem beszélj vele. Megbántad amit tettél, és te is érzel iránta valamit. Ha tényleg nem akarod,hogy elfelejtsen nyugodtan mondd meg neki.

Azt megértem, hogy osztálytársak lesztek, az tényleg nem mindig nyerő. De ha szereted, szerintem még jól is elsülhet, hogy együtt vagytok :)

2016. máj. 25. 18:43
 2/2 A kérdező kommentje:
ooh... elírtam. 5 éve vagyunk nagyon jó barátok:(
2016. jún. 2. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!