Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horikarkarka kérdése:

Van esélyem nála?

Figyelt kérdés
Van egy 19éves srác eddig meg mondom őszintén nem volt nálam fiatalabb párom alkalmi partnerem sem és soha nem is gondoltam hogy valahais lenne ilyen de pár napja találkoztam ezzel a srácal nos 19éves én 25éves vagyok. Nem gáz az ha a srác fiatalabb? Akarna ő tőlem úgy hogy idősebb vagyok? Van esélyem? Én 25éves vagyok.
2016. máj. 4. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem, mert csak az számít, hogy mennyi idősek vagytok. Én rá se nézek az olyan emberekre akik nem egy napon születtek velem.

Egyébként elég komolytalan kérdés, hogy az esélyeidet kor alapján ítéled meg, nem pedig viselkedés, vagy kinézet alapján.

2016. máj. 4. 20:04
 2/3 Stark2000 ***** válasza:
Sokkal befolyásolóbb lesz (elsőnek) a külsőd nála, hogy meg-e fogja, utána ha megismer, nyilván a belsőd fogja majd meg. A kor nem fogja megfogni, nem ez alapján választunk párt, emiatt ne is aggódj.
2016. máj. 4. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:
te vagy az Sára?
2016. máj. 5. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!