Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszem neki?
Figyelt kérdés
Az van hogy szerelmes vagyok a tesóm legjobb baràtjába 16 éves fiú. Élőben nem nagyon beszélünk inkább vkontakton szoktunk levelezni. Mindig kaccsintós smileyt rak. Tegnap megcsináltam a don't judge me challanget és elküldtem neki ő meg visszairt 3 szivecskeszemű smileyt 1 like kezet és egy nevetős smileyt. A múltkor pedig egy fiu azt irta nekem hogy "holnap meg fogsz halni" eljött a holnap nem volt semmi és írtam a tesóm haverjának hogy képzeld élek ő meg "Hála istennek" és a kaccsintòs smiley. Megkérdeztem hogy szeret velem levelezni? Azt mondta "Aha te velem? ;)" A suliba is állandòan köszön meg messziről integet a büfébe múltkor hátulról feltette aZ úgymond kapucnit a fejemre (kapisont). Meg azt mondta az akkori fiumnak hogy nem bànt engem? A fium azt mondta nem erre ő na nézzed meg ne halljam. Nem tudom talán tetszem neki?2016. máj. 29. 11:51
1/8 A kérdező kommentje:
ja és szeretném megkérdezni hogy miről levelezzek vele? Miket kérdezzek tőle? Mert kezdek kifogyni a témákból. Bocsi a helyesíràsért de nem magyar vagyok hanem Ukrajnai.
2016. máj. 29. 11:59
3/8 A kérdező kommentje:
Valaki valami értelmes választ tudna adni?
2016. máj. 29. 12:30
4/8 anonim válasza:
Miket szeret csinálni,hobbyk,filmek, ami épp csak eszedbe jut. Mesélj a napodról,kérdezd az övéről és nem muszáj mindig valami értelmes téma legyen, csak legyél spontán, ami eszedbe jut, illetve mesélj neki magadról:)
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes választ :) Jöhetnek még ;)
2016. máj. 30. 16:59
6/8 anonim válasza:
kérdezd a hétvégéről, mi a terve nyárra, szokott e strandra járni. Szeret e sorozatokat nézni.
8/8 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok
2016. jún. 1. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!