Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Detoka11 kérdése:
Mit tegyek? Szerelmes vagyok egy lanyba
Figyelt kérdés
Lenyeget mondom... Van egy lany akit nagyon szeretek,de o mast szeret.. Es mar azon is gondolkodtam,hogy öngyilkos leszek.. Tudtok valamit tanacsolni...2016. máj. 29. 01:30
1/7 anonim válasza:
xddd egy lany miatt? Nem er annyit
2/7 anonim válasza:
kloroform vagy dzsina de komolyra fordítva barátkozz vele és ha kiszeret a másik emberből és pl szomorú lesz vígasztald meg legyé vele sokat együtt kedveltesd meg magad
3/7 anonim válasza:
Ne pályázz foglalt nőre! Felejtsd el! Van még rengeteg másik nő.
4/7 anonim válasza:
Ne legyél öngyilkos !! mint 1/írta nem éri meg egy lányért.
Azt jelenti hogy mást szeret, hogy csak szereti de még még nincsen barátja? akkor Mond neki hogy szereted utána hívd el randizni, csak ne halogasd mert tényleg másé lesz biztos van fb-ja hívd fel még ma telefonon és mond neki ot vagy mondneki hogy találkozatok és ot szeméjesen. Sok sikert : )
És amúgy hányévesek vagytok? Majd írj hogy hogyment. Mert kiváncsi vagyok
5/7 anonim válasza:
ott az ablak ha enyire akarod szia.
6/7 anonim válasza:
Ne öld meg magad miatta. És ne is pályázz foglalt csajra, egy párkapcsolatot szétbombázni elég bunkóság.
7/7 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk.. Regen meg találkozhattunk is, ölelések is voltak, a lánynak meg nem volt pasija.. De ez a helyzet nagyon rossz,ejjel nappal beszélünk szinte,de mar rossz beszelni is,mert mindig ezt a dolgot mondom neki..
2016. máj. 29. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!