Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmes vagyok egy lányba (osztálytárs)! 15/F
Figyelt kérdés
3 éve tetszik de eddig még nem tudtam mihez kezdeni, túl fiatal voltam. 14 éves vagyok. Mostanában észre vettem hogy egy csomó időt töltünk együtt, de nem érzem úgy, hogy keresné a társaságom. Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy bejövök e neki vagy sem. Egyik nap minden szünetben velem lóg, másik nap rám se néz. Nagyon szeretem, de nagyon félek, hogy mit fog mondani, ha szerelmet vallok. Régebben már megírtam neki Messingeren,hogy mit érzek , ami életem legrosszabb döntése volt,de nem válaszolt. Azóta ugyanúgy viselkedik . Mivel már csak 1 hónapig vagyunk még osztálytársak ezért még most cselekedni szeretnék, mielőtt teljesen elválnának útjaink. Kérlek segítsetek, válaszaitokat előre is köszönöm! :)2016. máj. 23. 20:49
1/6 anonim válasza:
Beszélj vele személyesen! Ha ezt elszalasztod akkor lehet örök életedben bánni fogod hogy nem beszéltél vele
2/6 anonim válasza:
Hát velem ugyanígy van csak fordítva :D Közeledj hozzá meg sokat beszélgess vele. Suliban pl. órán kitépsz egy kis cetlit a füzetedből és leírod neki mit érzel :)
Egy próbát megér
3/6 anonim válasza:
Ha egyszer nem valaszolt lehet, hogy ndm szeretne semmit se, de meg egy probat tegyel meg.
Mellesleg hogy hivnak?:)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és miért érdekel hogy mi a nevem, netán az elmondottak alapján megismertél? :D Remélem nem, az gáz lenne és amúgy Dominik a becsületes nevem! xD
2016. máj. 23. 21:18
5/6 anonim válasza:
Akkor nem, kisertetiesen hasonlitottal egy sracra a sulibol!:D
6/6 anonim válasza:
Sztem egy alibi indokkal írj rá facebookon, hogy jaj légyszi írja meg a matek házit, mert senki nem válaszol most neked, és kezdj el vele dumálni. Ha lesz valami jó közös témátok, és érzed, hogy megy a dolog, akkor próbálj meg valamit alkotni, amúgy maradj közömbös, élvezd szimplán a társaságát. Szar osztályon belül összejönni szerintem, főleg, ha le akarod a csajt csapni egy másik osztálytárs kezéről. Évekig utána harag lesz a sráccal, meg kínos lesz találkozni velük. Ha erre felkészültél, akkor tedd meg az 1. lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!