Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent? (többi lent! )
Mondom a szitut: Pár hónapja rájöttem, hogy beleestem az eggyik fiú osztálytársamba.Kb. fél éve, meg harmadikba is kicsit, de akkor kiszerettem belőle, és most meg újra beleszerettem. És mostanság, észre szoktam venni, ilyen dolgokat. Pl.:(előre is bocsánat a kisregényekért XD)
Drámán, amikor a tanárunk egy olyan szitut adott meg h én és három barátnőm játszunk el egy olyan jelenetet, hogy hárman várunk egy randira, és ekkor egy másik osztálytársam elkezded párosítani minket, és engem vele párosított, és erre az eggyik haverja azt sugta neki h.: Hallod !"+!+/!(ez az ő neve)%=+!%!=(ez az enyém xd)-val!
és ezt nem tudtam mire értelmezni, miért mondta neki. Mert csak cukkolta, vagy mert tetszem neki.
Vagy tesin piszkáltuk őket azzal h kicsit olyan volt a nadrágjuk, mint ha miniszoknya lenne. És amikor ezért néztük őket, akkor nekem, ezt onnan tudom h. ezt mondta:
)(/%/67(a nevem), TETSZIK?-és erre felemelte a pólóját, és megmutatta a hasát! KÉTSZER is! Mind a kétszer nekem!
És valamikor azt is érzem, mint ha engem figyelne, és valamikor tök jól elbeszélgetünk amikor én vagy ő szól hozzám/hozzá(ami sajna, nagyon ritkán van:( ), de amikor nem, az olyan mint ha nem is léteznék! De ezt miért? És valamikor szoktunk nagyon:( néha szemezni.
Szóval, azt szeretném kérdezni, két dolgot:
1. Fiúk, erre pls ti válaszoljatok, az alábbiakat, egy fiú miért csinálná egy lánynak?(persze lány is válaszolhat, de szerintem ezt egy fiú jobban tudja)
2. Ugye, tetszik, és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan közeledjek felé(erre bárki válaszolhat)
Ő: 12F
Én: 12L
Tudom, hogy rossz tanácsadó vagyok, de szerintem ne közeledj felé. Ez csak az én véleményem, de én nagyot szívtam azon, hoyg tetszett egy osztálytársam.
L
Szia írj priviben és segítek kitalálni hogyan jöhetsz össze vele.
Habár lány vagyok, nagyon jól ismerem a srácokat.
A barátnőim is hozzám szoktak fordulni ha fel akarnak szedni valakit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!